Oppo Find X5 Pro αποκτά μια μπλε δερμάτινη έκδοση στην Κίνα

Oppo Find X5 Pro αποκτά μια μπλε δερμάτινη έκδοση στην Κίνα

Το Oppo Find X5 Pro ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες σε δύο χρώματα – Glaze Black και Ceramic White. Ωστόσο, η εταιρεία παρουσίασε μια τρίτη έκδοση στην Κίνα, η οποία συνοδεύεται από δερμάτινη πλάτη που είναι βαμμένη μπλε.

Το μπλε δερμάτινο μοντέλο είναι παχύτερο (8,8 χιλιοστά) αλλά ελαφρύτερο (195 γραμμάρια) από τις κανονικές εκδόσεις και έχει τις ίδιες προδιαγραφές, που σημαίνει ότι έχετε Snapdragon 8 Gen 1 SoC  , ColorOS 12.1 που βασίζεται σε Android 12 και τρεις επιλογές μνήμης – 8 GB/ 256GB, 12GB/256GB και 12GB/512GB.

Oppo Find X5 Pro gets a blue leather version in China

Το Oppo Find X5 Pro είναι χτισμένο γύρω από μια οθόνη 6,7″ 120Hz QHD+ LTPO 2.0 AMOLED με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας και μια τρύπα στην επάνω αριστερή γωνία για την κάμερα selfie 32MP.

Στο πίσω μέρος, έχουμε μια τριπλή κάμερα σύστημα που περιλαμβάνει μονάδες τηλεφακού 50MP, ultrawide 50MP και 13MP. Το smartphone διαθέτει επίσης 6nm MariSilicon X NPU για τη βελτίωση της απόδοσης της κάμερας και η Oppo συνεργάστηκε με τη Hasselblad για τη βαθμονόμηση χρωμάτων.

Ολόκληρο το πακέτο τροφοδοτεί μια μπαταρία 5.000 mAh με 80W ενσύρματη και ασύρματη υποστήριξη φόρτισης 50 W. Το Find X5 Pro μπορεί επίσης να φορτίσει άλλες συσκευές ασύρματα έως και 10W

Oppo Find X5 Pro gets a blue leather version in China

 Επιστρέφοντας στην μπλε δερμάτινη έκδοση του Find X5 Pro, η Oppo δεν το έχει καταχωρίσει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα τη στιγμή που γράφτηκε αυτό και δεν έχει αποκαλύψει ούτε την τιμή του.Ελπίζουμε όμως να μην κοστίζει περισσότερο από τα κανονικά μοντέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *