Το iPhone SE 2022 της Apple ξεκινά από 300 $

Το iPhone SE 2022 της Apple ξεκινά από 300 $

Η Apple αποκάλυψε το iPhone SE δεύτερης γενιάς με το όνομα iPhone SE (2020) πριν από δύο χρόνια και η εταιρεία φημολογείται ότι θα επιστρέψει με τον διάδοχό του στις 8 Μαρτίου σε μια εκδήλωση όπου αναμένεται επίσης να ανακοινώσει μια ανανεωμένη iPad Air. Ενώ η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το γεγονός, ο αναλυτής John Donovan λέει ότι το νέο iPhone SE μπορεί να ξεκινά από 300 $. Αυτό είναι 99 $ λιγότερο από τη βασική τιμή του iPhone SE (2020).

Ωστόσο, ένας άλλος αναλυτής, ο Daniel Ives, πιστεύει ότι η Apple θα τηρήσει τη βασική τιμή των 399 $, αλλά δεν αποκλείει μια χαμηλότερη τιμή.

Το νέο iPhone SE, που φημολογείται ότι ονομάζεται iPhone SE+ 5G, αναμένεται να έρθει με υποστήριξη 5G, βελτιωμένη κάμερα και το τσιπ A15 Bionic της Apple, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του με τη σειρά iPhone 13 πέρυσι.

Ενώ το iPhone SE+ 5G θα έρθει με κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο τμήμα σχεδιασμού, καθώς το smartphone αναμένεται να παραμείνει με την ίδια παλιά σχεδίαση που μοιάζει με το iPhone 8 από το 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *