H Huawei επιβεβαιώνει ότι το Mate 50 θα κυκλοφορήσει

H Huawei επιβεβαιώνει ότι το Mate 50 θα κυκλοφορήσει

H οικογένεια Huawei Mate 50 θα υπάρξει τελικά.

Huawei VP confirms the Mate 50 will eventually be a thing

Αυτό είναι κάπως μεγάλη υπόθεση όχι μόνο για τους λάτρεις της σειράς, αλλά ενδεχομένως για τη Huawei γενικά και, ανάλογα με το πώς το βλέπεις, θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και ένα είδος «επιστροφής στη φόρμα» για τον κινεζικό γίγαντα. Πέρυσι, η Huawei παρουσίασε μόνο μια σειρά ναυαρχίδων – το P50, το οποίο είναι ένα βήμα πίσω από τα προηγούμενα χρόνια, όπου η σειρά Mate θα προσέφερε μια σειρά από ναυαρχίδες.

Ο Li Changzhou δεν μοιράστηκε συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως φαντάζεστε. Το νήμα της κοινότητας στο οποίο ανέβηκε για να συζητήσει την επερχόμενη εκδήλωση Smart Office Live της εταιρείας για την Άνοιξη 2022, στις 27 Φεβρουαρίου, μέρος του MWC 2022, . Απαντούσε σε έναν πρόθυμο θαυμαστή που ήλπιζε να δει ένα Mate 50 στην εκδήλωση. Η  απάντηση λέει: “Το Mate 50 θα έρθει, αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν, υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα καλά προϊόντα στα οποία αξίζει να προσέξεις.”

Κάποιες αναφορές είχαν προηγουμένως προτείνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια νέα συσκευή Huawei Mate λίγο γύρω στον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Μπορούμε πιθανώς να υποθέσουμε ότι οποιοδήποτε πιθανό Mate 50 μπορεί να βασίζεται σε έναν επεξεργαστή Snapdragon 8 δεύτερης γενιάς. Αν και, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης των νομικών υποθέσεων, θα έπρεπε να είναι κλειδωμένη στη συνδεσιμότητα 4G. Εκτός βέβαια κι αν αλλάξει κάτι στο μεταξύ. Αλλά όλα αυτά είναι απλώς εικασίες σε αυτό το σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *