Επιβεβαιώθηκε: Το OnePlus 10 Pro θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον επόμενο μήνα, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει με το «UnifiedOS»

Επιβεβαιώθηκε: Το OnePlus 10 Pro θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον επόμενο μήνα, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει με το «UnifiedOS»

Στις αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, η OnePlus ανακοίνωσε το OnePlus 10 Pro για την κινεζική αγορά, με την εταιρεία να μην κοινοποιεί λεπτομέρειες σχετικά με την παγκόσμια διαθεσιμότητα. Όμως σήμερα, στο Mobile World Congress 2022, ένας εκπρόσωπος της OnePlus, ενώ παρουσίαζε το OnePlus 10 Pro, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του 10 Pro στη Βόρεια Αμερική, την Ινδία και την Ευρώπη μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Η δήλωση του εκπροσώπου της εταιρείας ευθυγραμμίζεται απόλυτα με αυτό που είχε πει ο σειριακός χρήστης Yogesh Brar σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 10 Pro. Ο διαρρήκτης ισχυρίστηκε ότι η υπο-μάρκα OPPO ενδέχεται να ανακοινώσει τις παγκόσμιες παραλλαγές του 10 Pro στις 15 ή 16 Μαρτίου. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει κάνει ισχυρισμούς σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε επίσης ότι το OnePlus 10 Pro δεν θα κυκλοφορήσει με το “UnifiedOS”. Η ανακοίνωση δεν μας ξάφνιασε δεδομένου του γεγονότος ότι έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται στο OxygenOS 13 και η εταιρεία θέλει να το κάνει «τέλειο». Οι παγκόσμιες παραλλαγές του OnePlus 10 Pro θα εκτελούν το OxygenOS 12.1 εκτός συσκευασίας και αργότερα θα ενημερωθούν σε OxygenOS 13 που βασίζεται σε Android 13 όταν η εταιρεία το κάνει διαθέσιμο.

Σε αυτά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν καλά νέα για πολλούς θαυμαστές του OnePlus, η εταιρεία δεν σχεδιάζει πλέον να ενσωματώσει το ColorOS και το OxygenOS, πράγμα που σημαίνει ότι και το λειτουργικό σύστημα θα συνεχίσει να υπάρχει.

Το OnePlus 10 Pro έρχεται με τα πιο πρόσφατα κομμάτια υλικού, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία έχει δώσει λίγο λιγότερη προσοχή στην ποιότητα κατασκευής του. Η εταιρεία δέχθηκε πρόσφατα κακή πίεση καθώς το 10 Pro έσπασε στο μισό σε μια λυγισμένη δοκιμή, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο για ένα τηλέφωνο ναυαρχίδα, αυτό επίσης από μια εταιρεία όπως η OnePlus.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *