Η Apple ανακοινώνει εκδήλωση στις 8 Μαρτίου: «Peek Performance»

Η Apple ανακοινώνει εκδήλωση στις 8 Μαρτίου: «Peek Performance»

H Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. PST.

Η εκδήλωση θα προηχογραφηθεί και θα μεταδοθεί σε ροή στον ιστότοπο της Apple και στο YouTube.

Η εκδήλωση της 8ης Μαρτίου, με τίτλο «Peek Performance.», αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο iPhone SE. Αυτό το νέο μοντέλο φημολογείται ότι έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο, αλλά με ταχύτερο επεξεργαστή, βελτιωμένες κάμερες και 5G.

Επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί σε αυτή την εκδήλωση ένα ενημερωμένο iPad Air. Το μοντέλο τρέχουσας γενιάς κυκλοφόρησε το 2020. Το νέο μοντέλο θα πρέπει να διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή και 5G. Φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με iOS 15.4, το οποίο θα επιτρέψει το ξεκλείδωμα της συσκευής με μάσκα προσώπου.

Ενώ ορισμένες φήμες προτείνουν επίσης νέα μοντέλα Mac που θα ανακοινωθούν με ενημερωμένο Apple Silicon, δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες πληροφορίες προς το παρόν για να το επιβεβαιώσουν.

Η Apple θα μπορούσε κάλλιστα να μας δώσει μια ματιά στο μη ανακοινωθέν Apple Silicon Mac Pro (που θα εξηγούσε τον τίτλο), με μια σωστή κυκλοφορία λίγο αργότερα φέτος. Θα ήταν στο ίδιο επίπεδο με την προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας για μετάβαση όλων των υπολογιστών της στο δικό της πυρίτιο έως τα τέλη του 2022, αλλά θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε αν θα συμβεί αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *