Η Microsoft ανανεώνει την υπόσχεσή της για επίλυση προβλημάτων εφαρμογών των Windows 11

Η Microsoft ανανεώνει την υπόσχεσή της για επίλυση προβλημάτων εφαρμογών των Windows 11

Η Microsoft υπενθύμισε στους εταιρικούς πελάτες αυτή την εβδομάδα ότι οι μηχανικοί του App Assure είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην επίλυση τυχόν προβλημάτων συμβατότητας εφαρμογών που προκύπτουν μετά την αναβάθμιση σε Windows 11.

Αυτό έρχεται αφότου τα Windows 11 εισήλθαν σε ευρεία ανάπτυξη, στην τελική φάση της διαθεσιμότητάς τους , στα τέλη Ιανουαρίου, που το καθιστά διαθέσιμο σε όλους με κατάλληλη συσκευή μέσω του Windows Update.

Η εταιρεία είπε ότι είδε μεγάλη ζήτηση για αναβαθμίσεις των Windows 11 από την κυκλοφορία τους τον Οκτώβριο του 2021, ωθώντας τη Microsoft να προχωρήσει γρήγορα τον ρυθμό της κυκλοφορίας.

Ο Chief Product Officer για Windows και Συσκευές, Πάνος Πανάι, πρόσθεσε ότι οι πελάτες αλλάζουν στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows με διπλάσιο ρυθμό από τον ρυθμό υιοθέτησης των Windows 10 και τα Windows 11 έχουν “την υψηλότερη βαθμολογία ποιότητας και ικανοποίηση προϊόντος” από οποιαδήποτε έκδοση που έχει αποσταλεί ποτέ.

Χθες, υπονοώντας πιθανώς σε κάποιο βαθμό προβλήματα υιοθέτησης των επιχειρήσεων, η εταιρεία υπενθύμισε στους επιχειρηματικούς πελάτες της ότι μπορούν να βασίζονται στο App Assure, μια υπηρεσία που ξεκίνησε το 2018 και στοχεύει να βοηθήσει τους πελάτες να επιλύσουν ζητήματα συμβατότητας εφαρμογών.

“Είτε είστε μεγάλη επιχείρηση είτε μικρή επιχείρηση, το App Assure μπορεί να παρέχει βοήθεια σχετικά με τη συμβατότητα εφαρμογών και να σας βοηθήσει να αισθάνεστε σίγουροι για την αναβάθμιση των συσκευών σας σε Windows 11”, δήλωσε η Microsoft.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *