Η κυκλοφορία του Xiaomi Redmi Watch 2 Lite στην Ινδία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαρτίου

Η κυκλοφορία του Xiaomi Redmi Watch 2 Lite στην Ινδία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαρτίου

Το Redmi της Xiaomi αποκάλυψε τα Redmi Smart Band Pro και Redmi Watch 2 Lite τον περασμένο Οκτώβριο. Το Redmi Smart Band Pro κυκλοφόρησε στην Ινδία τον περασμένο μήνα και σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το Redmi Watch 2 Lite στην ασιατική χώρα την επόμενη εβδομάδα – στις 9 Μαρτίου.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite's India launch set for March 9

Το Redmi Watch 2 Lite θα συνοδεύεται από ενσωματωμένο GPS, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις διαδρομές προπόνησής σας χωρίς να χρειάζεστε smartphone. Επιπλέον, η σελίδα εκδήλωσης στον επίσημο ιστότοπο της Xiaomi India αποκαλύπτει ότι το Watch 2 Lite θα προσφέρεται σε χρώματα Ivory και Black. Υπάρχει επίσης μια έκδοση μπλε χρώματος, αλλά επειδή δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά, οι Ινδοί πελάτες μπορούν να έχουν μόνο δύο επιλογές χρωμάτων για να διαλέξουν.

Το Redmi Watch 2 Lite διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT 1,55″ ανάλυσης 360×320 pixel με υποστήριξη για 100+ προσόψεις ρολογιού. Το smartwatch έχει 5ATM αντοχή στο νερό και συσκευάζει μπαταρία 262 mAh, που διαφημίζεται ότι διαρκεί έως και πέντε ημέρες σε λειτουργία βαριάς χρήσης και 10 ημέρες σε λειτουργία τυπικής χρήσης.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite's India launch set for March 9

Το wearable είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS και συνοδεύεται από παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου και μέτρηση επιπέδου κορεσμού οξυγόνου στο αίμα. Οι υπόλοιπες λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης περιλαμβάνουν μετρητή βημάτων, παρακολούθηση άγχους και άλλα 100 λειτουργίες προπόνησης.

Το Redmi Watch 2 Lite έρχεται επίσης με ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων, εύρεση τηλεφώνου και έλεγχο μουσικής. Θα μάθουμε περισσότερα για την τιμή και τη διαθεσιμότητά του στην Ινδία στην εκδήλωση της επόμενης Τετάρτης, όπου η Redmi θα παρουσιάσει επίσης δύο smartphone στο χώρα – Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11 Pro+ 5G.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *