Η πιο σκοτεινή λειτουργία της Google έρχεται στο Android

Η πιο σκοτεινή λειτουργία της Google έρχεται στο Android

Μετά την πρώτη κυκλοφορία σε επιτραπέζιους υπολογιστές, η Google φαίνεται να φέρνει τη νέα της πιο σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή αναζήτησης Android, αν και με μερικές διαφορές. 

Παραδόξως, η νέα πιο σκοτεινή λειτουργία που δοκιμάζεται στην εφαρμογή αναζήτησης Android της Google δεν έχει την ίδια απόχρωση μαύρου με αυτήν που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε επιτραπέζιους υπολογιστές, ωστόσο, εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχη αν φοβάστε την εκτυφλωτική φωτεινότητα του λειτουργία φωτός. 

Αυτή η αλλαγή εφαρμόζεται κυρίως στο φόντο της σελίδας Discover της Google, όπου η νέα σκοτεινή λειτουργία χρησιμοποιεί μια τιμή σχεδόν μαύρου χρώματος #171717, μια έντονη αλλαγή από το πιο ανοιχτό γκρι #202124 που όλοι έχουμε συνηθίσει.

Ομοίως με τη σκοτεινή λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή, η οποία διατίθεται σταθερά, αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για όσους διαθέτουν οθόνες OLED, καθώς θα πρέπει να εξοικονομεί την περιορισμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της κινητής συσκευής σας ενώ παράλληλα κάνει τα χρώματα να εμφανίζονται χάρη στην πρόσθετη αντίθεση. 

Σε αντίθεση με την πιο σκοτεινή λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή, ωστόσο, αυτή η αλλαγή δεν είναι ευρέως διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, καθώς δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα σε όλους τους χρήστες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα σκοτεινή λειτουργία για τον εαυτό σας, θα πρέπει να είστε στην πιο πρόσφατη έκδοση 13.8 beta από το Google Play Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *