Οι κάτοχοι του PlayStation 4 λαμβάνουν τώρα τρεις δωρεάν μήνες Apple TV Plus

Οι κάτοχοι του PlayStation 4 λαμβάνουν τώρα τρεις δωρεάν μήνες Apple TV Plus

Η Sony ανακοινώνει για άλλη μια φορά διασταυρούμενη προώθηση με το Apple TV Plus για να προσφέρει στους κατόχους της κονσόλας μια εκτεταμένη δωρεάν δοκιμή της premium υπηρεσίας. Οι κάτοχοι της τελευταίας γενιάς κονσόλας PlayStation 4 που δεν είναι ήδη συνδρομητές του Apple TV Plus μπορούν να εξαργυρώσουν τρεις μήνες υπηρεσίας χωρίς χρέωση. Μετά από αυτό, είναι πίσω στα συνηθισμένα 4,99 $ ανά μήνα. Αυτό το promo είναι παρόμοιο με αυτό που ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όπου οι κάτοχοι PlayStation 5 έλαβαν έξι μήνες Apple TV Plus. Και οι δύο προσφορές μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τις 22 Ιουλίου 2022.

Ενώ το PS5 έλαβε την προσφορά διπλού μήκους, η επέκταση αυτής της προσφοράς στους κατόχους PS4 διευρύνει τη δεξαμενή των ατόμων που πληρούν τις προϋποθέσεις — ειδικά με τις αποστολές PS5 που εξακολουθούν να μαστίζονται από ελλείψεις και να επιβραδύνονται ξανά, μετά την περίοδο των διακοπών. Η βάση εγκατάστασης του PS4 είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του PS5 και η Sony συνεχίζει ακόμη και να αποστέλλει κονσόλες PS4 το 2022. Το PS5 πουλάει καλά παρά αυτές τις ελλείψεις, απλώς όχι τόσο καλά όσο το PS4 σε αυτό το σημείο του κύκλου ζωής του.

Δεδομένου ότι αυτό το promo δίνει ένα χρονοδιάγραμμα σχεδόν τεσσάρων μηνών στους κατόχους PS4 για να εξαργυρώσουν το τρίμηνο παράθυρό τους, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρουν την υπηρεσία και να καλύψουν την άφιξη μιας αναμενόμενης νέας σειράς, ταινίας ή ακόμα και την Friday Night Baseball κάλυψηη σεζόν MLB όντως συμβεί).

Για να εξαργυρώσετε αυτήν την προσφορά, θα χρειαστείτε λογαριασμούς Apple ID και PlayStation Network. Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή Apple TV Plus από την ενότητα Τηλεόραση και βίντεο του PS4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθείτε στο Apple ID σας ή να δημιουργήσετε ένα νέο και θα φορτώσετε αυτόματα τους τρεις μήνες του Apple TV Plus στον λογαριασμό σας, εφόσον είστε νέοι στην υπηρεσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *