Το Netflix αυξάνει τις τιμές συνδρομής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία

Το Netflix αυξάνει τις τιμές συνδρομής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία

To Netflix αύξησε τις τιμές συνδρομής του για τις ΗΠΑ και τον Καναδά τον Ιανουάριο. Τώρα μια παρόμοια μοίρα είχε και οι συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, οι οποίοι αναζητούν μια μικρή αύξηση των τιμών για το βασικό πρόγραμμα και μια αύξηση £ 2/3 για το επίπεδο premium. Ο παρακάτω πίνακας έχει την ανάλυση.

Το Netflix έχει περίπου 14 εκατομμύρια συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο και 600 χιλιάδες στην Ιρλανδία, σύμφωνα με την Ampere Analysis. Το πιο δημοφιλές πακέτο είναι η τυπική συνδρομή, η οποία προσφέρει ροή σε ποιότητα HD έως και 2 συσκευές. Αυτό κόστιζε 6 £/8€ τώρα ισχύει για 7€/9€.

Αυτή η αλλαγή ισχύει άμεσα για νέους συνδρομητές, ενώ οι τρέχοντες συνδρομητές θα ειδοποιηθούν 30 ημέρες πριν οι νέες τιμές επηρεάσουν τον λογαριασμό τους.

Ηνωμένο ΒασίλειοΙρλανδία
ΒασικήΝέα τιμή7€ 9
Αύξηση+ € 1+ € 1
Τυπικήνέα τιμή11 € € 15 €
Αύξηση+ 1€ + € 2
PremiumΝέα τιμή16 € 21 €
Αύξηση+ € 2+ € 3

Οι υψηλότερες τιμές θα επιτρέψουν το Netflix να «συνεχίσει να επενδύει στις καλύτερες παραγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου και να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιμελημένων εκπομπών και ταινιών ποιότητας». Το περιεχόμενο που παράγεται στα Βρετανικά Νησιά περιλαμβάνει επιτυχίες όπως το The Crown, το Bridgerton και Emily στο Παρίσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *