Η Apple θα κυκλοφορήσει νέο MacBook Air και MacBook Pro 13″ αργότερα φέτος με τσιπ M2

Η Apple θα κυκλοφορήσει νέο MacBook Air και MacBook Pro 13″ αργότερα φέτος με τσιπ M2

Πριν από μερικές ημέρες, ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo είπε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο MacBook Air αργότερα φέτος με ένα τσιπ M1 στο τιμόνι. , μια νέα αναφορά του 9to5Mac έρχεται σε αντίθεση με τον Kuo, λέγοντας ότι το νέο MacBook Air θα τροφοδοτείται από το τσιπ M2.

Η δημοσίευση ισχυρίζεται ότι το νέο MacBook Air έχει την κωδική ονομασία J413 και αναμένεται να φτάσει σε μία έκδοση με το τσιπ M2 κάτω από την κουκούλα Το τσιπ M2 έχει την κωδική ονομασία “Staten” και βασίζεται στο A15 SoC. Όπως το M1, το M2 θα έχει επίσης CPU οκτώ πυρήνων, αλλά θα διαθέτει GPU 10 πυρήνων.

Επίσης, σε περίπτωση που δεν ήταν ξεκάθαρο, το M2 θα είναι ο διάδοχος του vanilla M1, αλλά η Apple φέρεται να εργάζεται στα M2 Pro, M2 Max και M2 Ultra.

Η πηγή επιβεβαιώνει επίσης τις φήμες ότι η Apple κυκλοφόρησε ένα MacBook Pro 13 ιντσών με κινητήρα M2 το 2022. Έχει την κωδική ονομασία J493. Ωστόσο, ο φορητός υπολογιστής μπορεί να κυκλοφορήσει απλώς ως “MacBook”, καθώς η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να αφαιρέσει το ψευδώνυμο “Pro” για αυτό το μηχάνημα.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη από την Apple σχετικά με την κυκλοφορία αυτών των φορητών υπολογιστών, αλλά αναμένουμε ότι θα φτάσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *