H Samsung Galaxy A53 κυκλοφορεί πριν από την επίσημη ανακοίνωση

H Samsung Galaxy A53 κυκλοφορεί πριν από την επίσημη ανακοίνωση

Ενώ η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα νέα της τηλέφωνα της σειράς Galaxy-A στις 17 Μαρτίου , έχουμε ήδη δει το Galaxy A53 5G ανεπίσημα σε πώληση στη Σερβία και τώρα το τηλέφωνο έχει επίσης κάνει το δρόμο του σε λιανοπωλητές στην Κένυα. Οι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν το μη ανακοινωθέν midranger για KSH 45.500 που μετατρέπεται σε 400 $.

Οι αναφερόμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν οθόνη 6,52 ιντσών, chipset Exynos 1200 που μπορεί να ονομάζεται Exynos 1280 και μπαταρία 4.500 mAh. Το τμήμα κάμερας περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 64MP μαζί με μια μονάδα ultrawide 12MP και δύο μονάδες 5MP για λήψεις macro και δεδομένα βάθους. Η κάμερα selfie βγαίνει στα 32MP. Η πλευρά του λογισμικού καλύπτεται από το One UI 4 πάνω από το Android 12, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι 128 GB και η μνήμη RAM είναι 8 GB.

Σε σχετικές ειδήσεις, ένας YouTuber από το Βιετνάμ δημοσίευσε ένα πλήρες unboxing του A53 5G που σημαίνει ότι είναι επίσης διαθέσιμο εκεί. Το τηλέφωνο στο βίντεο είναι η παραλλαγή του μπλε χρώματος. Τα περιεχόμενα του κουτιού ανέρχονται σε ένα μόνο καλώδιο USB-C και ακίδα εξαγωγής SIM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *