Η Samsung λέει ότι το One UI 4.1 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει σε περισσότερες από τις συσκευές της  

Η Samsung λέει ότι το One UI 4.1 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει σε περισσότερες από τις συσκευές της  

H Samsung ανακοίνωσε ότι το One UI 4.1 που έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά Samsung Galaxy S22, είναι έτοιμο να αρχίσει να έρχεται σε περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Z Fold3 και Z Flip3. Η ενημέρωση θα φτάσει επίσης στη σειρά Galaxy S21, τη σειρά Galaxy A, τη σειρά Tab S7 FE, τη σειρά S20, τη σειρά Z Fold, τη σειρά Z Flip, τη σειρά Note (10 και άνω), τη σειρά S10 και τη σειρά Tab S.

Με την αναβάθμιση στο One UI 4.1, οι χρήστες της Samsung λαμβάνουν νέες δυνατότητες, όπως η ζωντανή κοινή χρήση στο Google Duo, μια νέα εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο που ονομάζεται Expert RAW, μια πιο βελτιωμένη γόμα αντικειμένων για τον καθαρισμό φωτογραφιών, μια απλούστερη εμπειρία κοινής χρήσης φωτογραφιών και το Grammarly ενσωματωμένο στο το πληκτρολόγιο Samsung για πιο ακριβή πληκτρολόγηση.

«Η Samsung Electronics έχει δεσμευτεί να προσφέρει την πιο ενημερωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες Galaxy», ανέφερε η εταιρεία στη δήλωσή της. «Γι’ αυτό η Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι το One UI 4.1, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε μαζί με τη σειρά Samsung Galaxy S22, θα είναι διαθέσιμο σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών Galaxy, φέρνοντας τις τελευταίες καινοτομίες Galaxy σε περισσότερους χρήστες.»

Ενώ η Samsung έχει περιγράψει τις συσκευές που θα λάβουν την ενημέρωση, δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τις ημερομηνίες που θα ενημερωθεί κάθε συσκευή – είναι πιθανό ότι η περιοχή και ο πάροχος θα επηρεάσουν επίσης την ενημέρωση των συσκευών, αλλά η Samsung δεν είπε. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 θα είναι από τα πρώτα που θα ενημερωθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *