Η Google λέει ότι το Steam έρχεται για να «επιλέξει» Chromebook

Η Google λέει ότι το Steam έρχεται για να «επιλέξει» Chromebook

Οι φήμες ότι το Steam έρχεται στα Chromebook ήταν αληθινές. H  Google ανέφερε στην κεντρική ομιλία του Games Developer Summit ότι μια δοκιμή άλφα Steam για το Chrome OS θα είναι διαθέσιμη για “επιλεγμένα” Chromebook. H Google έδειξε τους επίδοξους παίκτες σε μια (προς το παρόν μη διαθέσιμη) ανάρτηση στο φόρουμ κοινότητας του Chromebook. 

Γνωρίζουμε ήδη  ότι  το Steam θα λειτουργούσε μόνο σε μια τριάδα Chromebook της Acer (συμπεριλαμβανομένου του Spin 713), του Chromebook CX9 και του Flip CX5 της ASUS, του Pro c640 G2 της HP και ενός μοντέλου Lenovo που δεν κατονομαζόταν. Μπορεί να περιορίζεστε σε μοντέλα με τουλάχιστον Core i5 11ης γενιάς και 7 GB μνήμης RAM. Αυτό δεν θα ήταν σοκαριστικό δεδομένων των απαιτήσεων πολλών παιχνιδιών Steam, αλλά μπορεί να αποκλείσει πολλούς φορητούς υπολογιστές αρχικού επιπέδου και γνωστά μοντέλα όπως το Galaxy Chromebook 2.

Αυτό θα είναι alpha και υπάρχουν ήδη υποδείξεις ότι η Google θα διευρύνει την υποστήριξη. Το μεγαλύτερο ερώτημα μπορεί να αφορά το gaming. Ποιοι τίτλοι θα λειτουργήσουν; Θα χρειαστεί οι προγραμματιστές του Steam να βελτιστοποιήσουν τα παιχνίδια για Chromebook; Παρόλα αυτά, μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο για παίκτες που ήθελαν ένα Chromebook αλλά ήθελαν να παίξουν περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να προσφέρουν τα παιχνίδια Android και οι υπηρεσίες cloud .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *