Το Twitter επαναφέρει την τελευταία του αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα 

Το Twitter επαναφέρει την τελευταία του αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα 

Αφού ανακοίνωσε ότι μια νέα δυνατότητα που προσφέρει ξεχωριστές καρτέλες για αλγοριθμικά και χρονολογικά χρονοδιαγράμματα κυκλοφόρησε σε όλους τους χρήστες, το Twitter έκανε γρήγορα πίσω μετά από κριτική. 

Αρχικά κυκλοφόρησε σε όλους τους χρήστες iOS την περασμένη εβδομάδα, με μια παγκόσμια κυκλοφορία στο Android και στους χρήστες ιστού που γράφτηκε για «σύντομα», η τελευταία ατυχής αλλαγή της εταιρείας στο χρονοδιάγραμμα ώθησε την αλγοριθμικά προερχόμενη καρτέλα «home» στους χρήστες για άλλη μια φορά, όπως έγινε το προεπιλεγμένο χρονοδιάγραμμα κατά το άνοιγμα της εφαρμογής. 

Για να φτάσετε στο χρονολογικό χρονοδιάγραμμα των «τελευταίων tweets», το οποίο πολλοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν, οι χρήστες αναγκάζονταν να περάσουν σε μια νέα καρτέλα χρονοδιαγράμματος που υπήρχε δίπλα στην καρτέλα «home» που θα ήταν πάντα απλώς μια τυχαία απομάκρυνση. 

Αφού άρχισε να κυκλοφορεί αυτήν τη δυνατότητα, το Twitter αντιμετωπίστηκε γρήγορα από αντιδράσεις από χρήστες που δεν ήθελαν την ήπια αυξημένη ταλαιπωρία να αντιμετωπίσουν δύο χρονοδιαγράμματα, και ως εκ θαύματος το Twitter άκουσε τις ανησυχίες αυτών των χρηστών. 

«Σας ακούσαμε –– κάποιοι από εσάς θέλουν πάντα να βλέπουν πρώτα τα τελευταία Tweet», ανακοίνωσε ο κολοσσός των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σε μια δήλωση. “Έχουμε αλλάξει τη γραμμή χρόνου πίσω και καταργήσαμε την εμπειρία με καρτέλες προς το παρόν, ενώ εξερευνούμε άλλες επιλογές.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *