H Google δίνει τα χέρια με τη McLaren Racing για να προωθήσει το Android και το Chrome

H Google δίνει τα χέρια με τη McLaren Racing για να προωθήσει το Android και το Chrome

Οι εταιρείες τεχνολογίας Android και Chrome και οι ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν πάντα ισχυρούς δεσμούς λόγω της φουτουριστικής φύσης και των δύο τομέων. Η τελευταία συνεργασία προέρχεται απευθείας από το Mountain View, καθώς η Google και η McLaren Racing ανακοίνωσαν συμφωνία συνεργασίας για το 2022.

Ως μέρος της συμφωνίας, το λογότυπο Android θα εμφανίζεται στο κάλυμμα του κινητήρα του αυτοκινήτου της F1, ενώ η επωνυμία Chrome θα είναι στο τιμόνι  . Η Google θα παρέχει επίσης τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Android και του προγράμματος περιήγησης Chrome, στις λειτουργίες της ομάδας κατά τη διάρκεια όλων των περιόδων λειτουργίας του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου.

Google joins hands with McLaren Racing, places Android logo on the engine cover

Η πολυετής συνεργασία θα είναι με δύο ομάδες του χαρτοφυλακίου McLaren – την ομάδα McLaren Formula 1 και την ομάδα McLaren MX Extreme E. Η επωνυμία της Google θα είναι επίσης ορατή στις φόρμες των Lando Norris και Daniel Ricciardo, οδηγών της F1, καθώς και της Emma Gilmour και του Tanner Foust, των οδηγών του αυτοκινήτου Extreme E.

Ο Zak Brown, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, είπε ότι η ομάδα του θα είχε καλύτερη υποστήριξη για να επικεντρωθεί στην οδηγική απόδοση. Η McLaren Racing αντιπροσωπεύει «το καλύτερο δυνατό σε μια πίστα όσον αφορά τις επιδόσεις, την ένταξη και τη βιωσιμότητα», πρόσθεσε ο Nicholas Drake, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Google.

Google joins hands with McLaren Racing, places Android logo on the engine cover

Η επωνυμία της Google θα εμφανιστεί στο μονοθέσιο MCL36 F1 ξεκινώντας αυτό το Σαββατοκύριακο με το Grand Prix του Μπαχρέιν, ενώ το νούμερο 58 McLaren MX Extreme E Car θα δει τα νέα του αυτοκόλλητα ξεκινώντας από το Island X Prix του 2022 που είναι προγραμματισμένο για το πρώτο εξάμηνο του Μαΐου.

Αυτή η συμφωνία δεν είναι η πρώτη για την ομάδα Papaya από το Woking, UK. Πίσω στο 2018, είδαμε την OnePlus να συνεργάζεται με τη McLaren, να λανσάρει πολλές συσκευές με πορτοκαλί σχέδια και τόνους, και σε αντάλλαγμα, η επωνυμία smartphone προωθήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους οδηγούς της ομάδας.

Η Qualcomm είναι επίσης παρούσα στο grid F1 του 2022. Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία με έδρα το Σαν Ντιέγκο ανακοίνωσε ότι το λογότυπό της Snapdragon θα εμφανίζεται στη Ferrari F1-75 και στον αγώνα, την Κυριακή, θα μπορούμε να το δούμε στα πλαϊνά ποδαράκια και στα φτερά των τροχών του αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *