Το Realme GT Neo3 επιβεβαιώθηκε ότι θα συσκευάσει οθόνη 120 Hz

Το Realme GT Neo3 επιβεβαιώθηκε ότι θα συσκευάσει οθόνη 120 Hz

Το Realme GT Neo3 που έρχεται στις 22 Μαρτίου έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα έρθει με το Dimensity 8100 SoC και φόρτιση 150 W. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα συσκευάσει μια οθόνη 120Hz με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 1000Hz.

Η Realme δεν αποκάλυψε την ανάλυση και το μέγεθος της οθόνης, αλλά χάρη στην TENAA, γνωρίζουμε ότι είναι μια οθόνη FullHD+ AMOLED διαγώνια 6,7″ με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω.

Η Realme είχε πει προηγουμένως ότι το GT Neo3 θα διαθέτει ψύξη θαλάμου ατμού, LPDDR5 RAM και αποθήκευση UFS 3.1. Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι η μπαταρία διπλής κυψέλης του GT Neo3 θα φτάσει από το επίπεδο στο 50% σε μόλις πέντε λεπτά και διατηρήσει τη χωρητικότητα του 80% μετά από 1.600 κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης.

Με την εκδήλωση μόλις τρεις ημέρες μακριά, είναι απίθανο να δούμε τη Realme να ρίχνει περισσότερα teaser που αποκαλύπτουν τις δυνατότητες του GT Neo3, αλλά στο μεταξύ, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση για να δείτε τις προδιαγραφές του που αποκαλύπτει η TENAA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *