H Honor θα αποκαλύψει νέα παγκόσμια μοντέλα smartphone στις 29 Μαρτίου

H Honor θα αποκαλύψει νέα παγκόσμια μοντέλα smartphone στις 29 Μαρτίου

Μια νέα πρόσκληση εκδήλωσης ανακοίνωσης της Honor εμφανίστηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο. Το banner έχει ξεκάθαρο τίτλο “HONOR New Product Launch” με τη γραμμή ετικέτας “Ready To Go Beyond” και ώρα έναρξης στις 29 Μαρτίου, 8:30 μ.μ. Καμία αναφορά στη ζώνη ώρας, όμως.

Πηγές του κλάδου εικάζουν ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ορισμένες συσκευές εισαγωγικού και μεσαίου επιπέδου και θα υπαινίσσεται τη σειρά Honor X. Συγκεκριμένα – ένα νέο Honor X7, X8 και X9 5G. Το Honor X8 είχε ήδη ανακοινωθεί στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Honor X8Honor X8

Υποθέτοντας ότι είναι όντως η ίδια συσκευή, το X8 είναι το τυπικό σας τηλέφωνο προϋπολογισμού 2022 έως μεσαίας κατηγορίας, με οθόνη LCD 6,7 ιντσών 90 Hz, chipset Snapdragon 690, 6B RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 4.000 mAh με φόρτιση 22,5 W. μια κύρια κάμερα 64MP, 5MP ultrawide και δύο snappers 2MP, συν μια selfie 16MP. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τίποτα για το X7 ή το X9 5G.

Είναι πιθανό ένα από αυτά να έχει κάποια σχέση με το Honor Magic4 Lite – μια υποτιθέμενη απογυμνωμένη έκδοση του Magic4 που ντουέτου μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε, ακολουθούμενη από την πιο εντυπωσιακή ακόμα Ultimate Edition.

Honor Magic4 Lite (alleged renders)Honor Magic4 Lite (υποτιθέμενα renders)

Αυτός ο τίτλος του Magic4 Lite δεν θα μπορούσε να είναι ο τελικός, ή ακόμα κι αν παραμένει, οι φημολογούμενες προδιαγραφές του Lite είναι ύποπτα κοντά στο κινεζικό Honor X30, παρέχοντας έναν ακόμη σύνδεσμο με τη σειρά Honor X. Με ένα φημολογούμενο chipset Snapdragon 695 5G, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το Honor X9 5G. Άλλες υποτιθέμενες προδιαγραφές του περιλαμβάνουν οθόνη 6,81 ιντσών, 120 Hz, FHD+ LCD, 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 4.800 mAh με φόρτιση 40 W και ρύθμιση κάμερας 48MP+2MP+2MP, με selfie 16MP.

Τελευταίο και πιθανότατα λιγότερο, έχουμε επίσης ακούσει φήμες ότι ενδέχεται να ανακοινωθούν και άλλα gadget της Honor στην εκδήλωση της 29ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι πλήρως ασύρματα βυθιζόμενα μπουμπούκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *