H ενημέρωση του iOS 15.4 φέρεται να προκαλεί εξάντληση της μπαταρίας σε ορισμένους χρήστες

H ενημέρωση του iOS 15.4 φέρεται να προκαλεί εξάντληση της μπαταρίας σε ορισμένους χρήστες

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple ξεκίνησε να κυκλοφορεί το iOS 15.4, μαζί με το iPadOS 15.4, το watchOS 8.5, το macOS Monterey 12.3, το tvOS 15.4 και το HomePod Software 15.4. Tο μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της στο επίκεντρο είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας το Face ID με μάσκα. Μια ωραία χειρονομία για τους χρήστες που δεν διαθέτουν Apple Watch – Το iOS 14.5 από πέρυσι παρουσίασε αρχικά το Face ID με μια μάσκα για χρήστες iPhone με Apple Watch. Το νέο Face ID λειτουργεί μόνο στα iPhone 13 και iPhone 12 γενιάς, ωστόσο και είναι πιο αργό και λιγότερο ασφαλές. Λοιπόν, ας το ονομάσουμε μερική νίκη.

Η περιορισμένη διαθεσιμότητα λειτουργιών μπορεί να είναι το λιγότερο από τα προβλήματα του iOS 15.4, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά το OTA. Πράγματα όπως ένα iPhone 13 Pro Max που διαρκούν μόνο μισή μέρα. Ή ένα παλαιότερο iPhone 11 μειώνει τη φόρτιση της μπαταρίας κατά 80% σε 24 ώρες με δύο ώρες έγκαιρης οθόνης. Και άλλες παρόμοιες αναφορές.

Φυσικά, το ζήτημα απέχει πολύ από το να είναι καθολικό και μερικές φορές αναμένονται κάποια προσωρινά προβλήματα μπαταρίας μετά από μια ενημέρωση. Και το iOS 15.4 μπορεί να μην μοιάζει πολύ σημαντικό, αλλά προφανώς, περιλαμβάνει 39 επιδιορθώσεις ευπάθειας. Ωστόσο, αυτά τα νούμερα εξάντλησης της μπαταρίας φαίνονται λίγο υψηλά. Ορισμένοι χρήστες έχουν υποστηρίξει ότι η Apple έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί τον μέγιστο ρυθμό ανανέωσης των 120 Hz ProMotion πολύ πιο συχνά. Ακούγεται εύλογο, αλλά δεν μπορεί να είναι η πλήρης εξήγηση, καθώς μόνο τα iPhone 13 Pro και Pro Max διαθέτουν ProMotion και αυτά δεν είναι τα μόνα μοντέλα που επηρεάζονται. Εδώ ελπίζουμε να επιλυθούν σύντομα τα προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *