Οι χάκερ καταστρέφουν τα αρχεία αποθήκευσης των παικτών «Elden Ring» στον υπολογιστή

Οι χάκερ καταστρέφουν τα αρχεία αποθήκευσης των παικτών «Elden Ring» στον υπολογιστή

Εάν παίζετε μέσω του Elden Ring στον υπολογιστή, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε τη διαδικτυακή λειτουργία του παιχνιδιού προς το παρόν. Σύμφωνα με μια Reddit που εντόπισε το Eurogamer, ορισμένα κακόβουλα άτομα βρήκαν ένα hack που μπορεί να στείλει τους παίκτες PC σε έναν ατελείωτο βρόχο θανάτου.

Μπορείτε να δείτε το exploit σε δράση σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Elden Ring Update στο Twitter. Ένας χάκερ θα εισβάλει στο παιχνίδι σας και θα χρησιμοποιήσει μια συγκεκριμένη ικανότητα που αναγκάζει το Elden Ring να κρεμάσει. Όταν επαναφορτώνετε την αποθήκευσή σας, ο χαρακτήρας σας θα πεθάνει επανειλημμένα. Το Elden Ring είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ορισμένοι παίκτες έχουν αναφέρει ότι έχουν χάσει έως και 100 ώρες παιχνιδιού με αυτόν τον τρόπο.

Αν όλα αυτά ακούγονται γνωστά, είναι επειδή η FromSoftware αναγκάστηκε πρόσφατα να απενεργοποιήσει Dark Souls 3τις λειτουργίες πολλών παικτών του εντόπισε μια ευπάθεια στο παιχνίδι που τους επέτρεπε να εκτελούν τον κώδικα εξ αποστάσεως. Το στούντιο εργάζεται για την αντιμετώπιση του ζητήματος από τον Φεβρουάριο.

Η FromSoftware και η Bandai Namco δεν έχουν ακόμη σχολιάσει το exploit. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο όταν λένε κάτι για το θέμα. Στο μεταξύ, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να παίξετε εκτός σύνδεσης. Σε αντίθετη περίπτωση, θα θέλετε να δημιουργείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας της αποθήκευσής σας σε περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιήσει το exploit σε έναν από τους χαρακτήρες σας. Στο χειρότερο σενάριο, είναι δυνατό να διασωθεί μια αποταμίευση, αλλά η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Πρέπει να πατήσετε το Alt F4 πριν πεθάνει ο χαρακτήρας σας και, στη συνέχεια, να ταξιδέψετε γρήγορα σε ένα Site of Grace όταν φορτώσετε ξανά το παιχνίδι.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *