Η σειρά Samsung Galaxy Tab S6 λαμβάνει Android 12, το Galaxy A52 5G λαμβάνει One UI 4.1 

Η σειρά Samsung Galaxy Tab S6 λαμβάνει Android 12, το Galaxy A52 5G λαμβάνει One UI 4.1 

H Samsung διανέμει το λογισμικό της One UI 4 που βασίζεται στο Android 12 σε δύο από τα tablet της – το Galaxy Tab S6 και το Tab S6 Lite. Το πρώτο λαμβάνει την ενημέρωση πρώτα στη Γερμανία ενώ το δεύτερο ενημερώνεται στη Γαλλία. Το Galaxy A52 5G λαμβάνει επίσης μια ενημέρωση OTA που περιέχει One UI 4.1.

Είναι ενδιαφέρον ότι η απλή έκδοση Tab S6 έρχεται με ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Φεβρουαρίου 2022 και αριθμό υλικολογισμικού T865XXU5DVC3 , ενώ η έκδοση Lite λαμβάνει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Μαρτίου 2022 με το P615XXU4EVC5 .

Το Galaxy A52 5G, από την άλλη πλευρά, ανέβηκε στο One UI 4 με βάση το Android 12 τον Ιανουάριο και περίπου δύο μήνες αργότερα, η συσκευή αποκτά την έκδοση 4.1 του δέρματος. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο στην Ευρώπη προς το παρόν.

Με τον τυπικό τρόπο της Samsung, η ενημέρωση διατίθεται σταδιακά σε επιλεγμένες αγορές, επομένως δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσει στη συσκευή σας. Μόλις ενημερωθείτε, θα σας καλωσορίσουν με ολοκαίνουργιο UI και μερικές δροσερές νέες δυνατότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *