H Google κυκλοφορεί επιτέλους την ενημέρωση Μαρτίου για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro

H Google κυκλοφορεί επιτέλους την ενημέρωση Μαρτίου για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τους κατόχους των πιο πρόσφατων smartwatches της Google. Η εταιρεία ξεκίνησε επιτέλους την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης ενημέρωσης για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Η πτώση της δυνατότητας Μαρτίου για Pixel που υποστηρίζονται ακόμη, ανακοινώθηκε πριν από δύο εβδομάδες και οι ενημερώσεις κυκλοφορούν σε όλα τα άλλα Pixel όλο αυτό το διάστημα.

Τώρα οι νεότεροι και οι καλύτεροι μπορούν επιτέλους να πάρουν τη γεύση τους. Αυτή η έκδοση ελπίζουμε να διορθώσει ένα σφάλμα λήψης Wi-Fi δύο μηνών, μαζί με πολλές άλλες διορθώσεις. Αυτή είναι επομένως μια αρκετά μεγάλη ενημέρωση για τα Pixel 6 και 6 Pro και αν έχετε κάποιο από τα δύο τηλέφωνα, είναι μάλλον καλύτερο να μην αναβάλετε τη λήψη και την εγκατάστασή του μόλις λάβετε την ειδοποίηση ότι είναι διαθέσιμο για τη συσκευή σας.

Ωστόσο, λόγω της Google, αυτή η ειδοποίηση μπορεί να πάρει (πολλές) ημέρες ή και εβδομάδες για να φτάσει σε όλα τα smartphone . Μόλις λάβετε τη νέα έκδοση, εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, θα ενθουσιαστείτε να μάθετε ότι και τα δύο νέα Pixel έχουν πλέον πρόσβαση στο δίκτυο 5G C-Band της Verizon , έχοντας έτσι “πρόσβαση στην πλήρη ισχύ του 5G Ultra Wideband”. . Ως εκ τούτου, αυτά τα Pixel είναι οι πρώτες συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple και δεν είναι Samsung που υποστηρίζουν αυτήν τη ζώνη.

Εάν μπορείτε να χειριστείτε μια μη αυτόματη εγκατάσταση,  OTA και εργοστασιακές εικόνες βρίσκονται ήδη στον ιστότοπο της Google – αλλά αν δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, είναι καλύτερο να περιμένετε να φτάσει στο τηλέφωνό σας το over-the-air διάθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *