Η Ubisoft αναπτύσσει πιθανώς το νέο παιχνίδι Prince of Persia

Η Ubisoft αναπτύσσει πιθανώς το νέο παιχνίδι Prince of Persia

Η Ubisoft δεν είχε την καλύτερη απόδοση τον τελευταίο καιρό με παιχνίδια όπως το Watch Dogs: Legion και το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction που λαμβάνουν μέσες κριτικές από καταναλωτές και κριτικούς. Ωστόσο, υπάρχει ένα έργο που έχει ενθουσιάσει πολλούς.

Σύμφωνα με τον Tom Henderson του XFire, ο εκδότης εργάζεται πάνω σε ένα νέο Price of Persia παιχνίδι Υπάρχει ένα Prince of Persia: The Sands of Time Remake σε εξέλιξη, αλλά αυτός ο νέος τίτλος θα είναι ένα 2.5D platformer σύμφωνα με τις γραμμές του Ori and the Blind Forest ή Ori and the Will of the Wisps. Ο Χέντερσον είπε τα εξής.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές με άμεση γνώση των σχεδίων της Ubisoft, μπορούμε να αναφέρουμε ότι μια μεγάλη εκδήλωση βιτρίνας παιχνιδιών από τον Γάλλο εκδότη βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό … Ένας δεύτερος τίτλος Prince of Persia φέρεται να είναι στα σκαριά … με Η Ubisoft Montpellier συμμετέχει στο έργο. Το παιχνίδι … θα είναι ένα παιχνίδι 2.5D.

Άρεσαν τα πρωτότυπα Prince of Persia και ίσως  θα είναι μια περίπλοκη εμπειρία όπως οι Ori τίτλοι Ωστόσο, μόνο ο χρόνος θα δείξει. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η ομάδα της Ubisoft Montpellier μπορεί να καταγράψει αυτό που έκανε τα πρωτότυπα τόσο υπέροχα στην αρχή.

Ο Χέντερσον έχει τη φήμη ότι είναι σωστός όταν πρόκειται για διαρροές παιχνιδιών, οπότε οι πιθανότητες είναι ότι και αυτό είναι ακριβές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *