Ζητήματα του PlayStation Network επηρεάζουν τα PS4, PS5 και άλλες κονσόλες Sony

Ζητήματα του PlayStation Network επηρεάζουν τα PS4, PS5 και άλλες κονσόλες Sony

Το PlayStation Network αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή ορισμένα προβλήματα που επηρεάζουν τα PS3, PS4, PS5, PS Vita και τις υπηρεσίες web. Η Sony ανέφερε σε μια σελίδα κατάστασης ότι εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά οι παίκτες ενδέχεται να “αντιμετωπίσουν δυσκολία στην εκκίνηση παιχνιδιών, εφαρμογών ή λειτουργιών δικτύου” στο μεταξύ. 

Τα προβλήματα επηρεάζουν επίσης το PlayStation Now (πράγμα που μπορεί να ενοχλήσει όσους θέλουν να κάνουν ροή παιχνιδιών κάθε στιγμή) και όλες τις πτυχές του PlayStation Store. Ξεκίνησαν γύρω στις 8:30 π.μ. ώρα ανατολικής ώρας.

Τα προβλήματα έρχονται μετά τις ενημερώσεις που ξεκίνησε για PS4 και PS5 νωρίτερα την Τετάρτη. Ορισμένοι παίκτες έχουν σημειώσει στο Reddit και αλλού ότι η κονσόλα τους δεν μπορεί να επαληθεύσει μια συνδρομή στο PlayStation Plus ή να συνδεθεί σε διαδικτυακές υπηρεσίες.

Οι ενημερώσεις (τουλάχιστον μόλις επιλυθούν τα προβλήματα) θα επιτρέψουν στους παίκτες PS4 και PS5 να δημιουργήσουν ή να συμμετάσχουν σε ανοιχτά και κλειστά πάρτι. Η Sony έχει τροποποιήσει το περιβάλλον χρήστη των καρτών τροπαίων στο PS5 και πρόσθεσε περισσότερες επιλογές προσβασιμότητας, συμπεριλαμβανομένου μονοφωνικού ήχου για ακουστικά. Όσοι έχουν εγγεγραμμένους λογαριασμούς στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν επίσης να δοκιμάσουν φωνητικές εντολές στο PlayStation 5.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *