Το Samsung Galaxy M53 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 27 Μαρτίου, οι προδιαγραφές και οι εικόνες εμφανίζονται

Το Samsung Galaxy M53 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 27 Μαρτίου, οι προδιαγραφές και οι εικόνες εμφανίζονται

Η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο smartphone, που ονομάζεται Galaxy M53. Θα φτάσει στις 27 Μαρτίου στο Βιετνάμ, αλλά οι προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και τα renders του έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, καθώς και μια άλλη λίστα Geekbench της παραλλαγής SM-M536B.

Το τηλέφωνο θα έρθει με chipset Dimensity 900, τέσσερις κάμερες και γρήγορη φόρτιση 25 W για την μπαταρία των 5.000 mAh, αλλά χωρίς τον προσαρμογέα στο κουτί λιανικής.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές φαίνονται αρκετά σταθερές – οθόνη Super AMOLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και κάμερα 32 MP στην εγκοπή σταγόνας.

Η κύρια κάμερα αναβαθμίζεται και σε αισθητήρα 108MP. Το τηλέφωνο θα διαθέτει επίσης μια συσκευή λήψης 8 MP με υπερευρεία εμβέλεια και δύο λήψεις 2 MP – η μία για λήψεις macro και η άλλη για δεδομένα βάθους.

Το Galaxy M53 λέγεται ότι θα φτάσει με Android 12 και One UI 4.1 στην κορυφή.

Αναμένουμε επίσης να δούμε το Galaxy M33 5G στην εκδήλωση στο Βιετνάμ. Υπάρχει ήδη ένα M33 μόνο για LTE, οπότε είμαστε περίεργοι τι chipset αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η Samsung και αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές μεταξύ των δύο τηλεφώνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *