Η Microsoft προειδοποιεί τους χρήστες του PowerToys για ζητήματα PDF στο Outlook

Η Microsoft προειδοποιεί τους χρήστες του PowerToys για ζητήματα PDF στο Outlook

Η Microsoft δημοσίευσε πρόσφατα ένα νέο έγγραφο στον επίσημο ιστότοπο υποστήριξης με μια προειδοποίηση σχετικά με ζητήματα PDF στο Outlook σε διάφορα σενάρια. Η εταιρεία εξήγησε το πρόβλημα που επηρεάζει τους χρήστες Adobe Acrobat και PowerToys και παρείχε προσωρινές λύσεις.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Outlook εμφανίζει το ακόλουθο σφάλμα όταν ο χρήστης προσπαθεί να κάνει προεπισκόπηση ενός συνημμένου PDF σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Δεν είναι δυνατή η προεπισκόπηση αυτού του αρχείου επειδή δεν έχει εγκατασταθεί πρόγραμμα προεπισκόπησης για αυτό.

Η Microsoft λέει ότι δύο πράγματα ενεργοποιούν το μήνυμα σφάλματος: αναντιστοιχία bit στο Outlook και Adobe Acrobat και η μονάδα προεπισκόπησης PDF στην εφαρμογή PowerToys. Μπορείτε να διορθώσετε το πρώτο πρόβλημα διασφαλίζοντας ότι χρησιμοποιείτε την έκδοση 32 ή 64-bit του Microsoft Outlook και του Adobe Acrobat Reader.

  1. Εκκινήστε το Outlook και μεταβείτε στο Αρχείο > Λογαριασμός Office > Σχετικά με το Outlook. Ελέγξτε αν είναι 32 ή 64 bit. The About Microsoft Outlook window showing a 64-bit installation
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή Adobe Acrobat Reader και μεταβείτε στη Βοήθεια > Σχετικά με το Adobe Acrobat Reader. Και πάλι, ελέγξτε την αρχιτεκτονική του, η οποία θα πρέπει να ταιριάζει με αυτή του Outlook. Με άλλα λόγια, εάν χρησιμοποιείτε Outlook 32 bit, το Acrobat Reader θα πρέπει επίσης να είναι 32 bit (και το ίδιο με τις εκδόσεις 64 bit).

Εάν το bitness ταιριάζει ή δεν χρησιμοποιείτε το Adobe Acrobat, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του PowerToys. Το έγγραφο αναφέρει ότι το πρόγραμμα προεπισκόπησης PDF στο PowerToys είναι ο ταραχοποιός.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή PowerToys και μεταβείτε στην πρόσθετα File Explorer .
  2. Βρείτε την Ενεργοποίηση προεπισκόπησης PDF και απενεργοποιήστε την. The PowerToys settings window showing how to disable the PDF Previewer
  3. Επιστρέψτε στο Outlook και προσπαθήστε να ανοίξετε ένα αρχείο PDF.

Η Microsoft λέει ότι αυτές οι δύο μέθοδοι αποτελούν λύσεις, ώστε να μπορείτε να περιμένετε από τους προγραμματιστές να κυκλοφορήσουν τις απαραίτητες διορθώσεις στο μέλλον. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Microsoft προώθησε μια ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων για το PowerToys χωρίς νέα εργαλεία ή δυνατότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *