Η Apple φέρεται να σχεδιάζει μια συνδρομητική υπηρεσία υλικού iPhone

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει μια συνδρομητική υπηρεσία υλικού iPhone

Τα iPhone και άλλες συσκευές της Apple γίνονται όλο και πιο ακριβάκαι η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί εναλλακτικά μοντέλα πωλήσεων για να αμβλύνει το πλήγμα. Πηγές Bloomberg   υποστηρίζουν ότι η Apple αναπτύσσει μια συνδρομητική υπηρεσία για το iPhone και άλλο υλικό. Παρόμοια με το πρόγραμμα αναβάθμισης του iPhone, θα πληρώνατε μια μηνιαία χρέωση αντί για ένα προκαταβολικό κόστος ή χρηματοδοτούμενες δόσεις. Θα διαχειρίζεστε “πιθανότατα” τη συνδρομή μέσω του λογαριασμού σας Apple.

Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιλαμβανόταν δεν ήταν διαθέσιμες μέχρι τη στιγμή της σύνταξης, αλλά η υπηρεσία θα περιλαμβάνει τακτικές αναβαθμίσεις και θα κυκλοφορήσει είτε στα τέλη του 2022 είτε στις αρχές του 2023. Η τιμολόγηση είναι επίσης άγνωστη. Το τρέχον πρόγραμμα αναβάθμισης της Apple απαιτεί επί του παρόντος 35 $ ή περισσότερα το μήνα για να λάβετε ετήσιες αναβαθμίσεις iPhone και συνεχή κάλυψη AppleCare+.

Η Apple έχει ήδη αρνηθεί να σχολιάσει. Η εταιρεία δεν διστάζει να κινηθεί προς τις συνδρομές, προσέξτε. Οι ψηφιακές υπηρεσίες όπως το Apple Music, το TV+ και Fitness+ αντιπροσώπευαν ένα ταχέως αυξανόμενο μέρος των εσόδων της εταιρείας και συνέβαλαν στην άμβλυνση των σκαμπανεβάσεων των εποχιακών κύκλων πωλήσεων, καθώς και μιας σχετικά στάσιμης αγοράς τηλεφώνων. Μια ευρύτερη προσφορά συνδρομής υλικού θα επέκτεινε αυτή τη στρατηγική — η Apple θα μπορούσε να βασιστεί σε μια σταθερότερη ροή εσόδων, ιδιαίτερα από πελάτες που διαφορετικά θα περίμεναν περισσότερο για να αντικαταστήσουν τα gadget τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *