Η απάντηση του PlayStation στο Game Pass μπορεί να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα

Η απάντηση του PlayStation στο Game Pass μπορεί να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα

Ίσως δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ περισσότερο για να δείτε την απάντηση της Sony στο Game Pass της Microsoft. Πηγές ισχυρίζονται ότι η Sony παρουσιάζει τη φημολογούμενη υπηρεσία “Spartacus”, η οποία συνδυάζει πρόσβαση στο παιχνίδι PlayStation Now και διαδικτυακές λειτουργίες PlayStation Plus, την επόμενη εβδομάδα. Η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει με μια “σπλαχνική” συλλογή από πρόσφατα επιτυχημένα παιχνίδια, είπαν οι tipsters, αλλά ενδέχεται να μην δείτε τα blockbuster παιχνίδια να φτάνουν στην υπηρεσία την ίδια ημέρα που θα είναι διαθέσιμα για αγορά. Μην περιμένετε να παίξετε αμέσως τον επερχόμενο God of War Ragnarok .

Δεν υπήρξαν νέες διαρροές για την τιμολόγηση. Το Bloomberg ανέφερε προηγουμένως τρία επίπεδα που θα περιελάμβαναν μια προσφορά Essential $10 ανά μήνα πανομοιότυπη με το PlayStation Plus, ένα επιπλέον επίπεδο $13 με πρόσβαση σε έναν κατάλογο τύπου Game Pass με “εκατοντάδες” παιχνίδια με δυνατότητα λήψης και ένα επίπεδο Premium $16 που προσθέτει τη ροή παιχνιδιών του PlayStation Now και δοκιμές παιχνιδιών πριν από την κυκλοφορία.

Το Spartacus μπορεί να μην είναι ζωτικής σημασίας για τα αποτελέσματα της Sony. Οι πωλήσεις της κονσόλας PlayStation εξακολουθούν να ξεπερνούν άνετα το Xbox, με το Ampere Analysis υπολογίζει ότι οι PS5 ήταν 1,6 φορές υψηλότεροι από ό,τι για το Xbox Series X/S το 2021. Ωστόσο, το Game Pass έγινε γρήγορα ένα σημαντικό σημείο πώλησης για το Xbox — μια μηνιαία χρέωση παρέχει πρόσβαση σε μια αυξανόμενη επιλογή παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των blockbusters όπως το Halo Infinite. Το αντίστοιχο PlayStation θα μπορούσε να κάνει το Game Pass να φαίνεται λιγότερο ελκυστικό και να εμποδίσει ορισμένους παίκτες να αλλάξουν πλατφόρμες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *