Το One UI 4.1 φτάνει στο Galaxy S20 FE 5G και το αυθεντικό Galaxy Fold

Το One UI 4.1 φτάνει στο Galaxy S20 FE 5G και το αυθεντικό Galaxy Fold

H Samsung μας έχει συνηθίσει να εκδίδει μυριάδες ενημερώσεις λογισμικού αριστερά και δεξιά όταν κυκλοφόρησε το One UI 4 βασισμένο στο Android 12, αλλά έχουν περάσει μήνες και τώρα η νέα έκδοση είναι η One UI 4.1, που παρουσιάστηκε με τη σειρά S22. Η κορεατική εταιρεία έχει εκδώσει πολλές ενημερώσεις σε αυτήν την πιο πρόσφατη έκδοση του skin της για τις παλαιότερες συσκευές της και σήμερα έχουμε να προσθέσουμε άλλες δύο στη λίστα.

Μιλάμε για το Galaxy S20 FE 5G και το αρχικό Galaxy Fold. Το S20 FE 5G λαμβάνει αυτήν τη στιγμή την ενημέρωση του One UI 4.1 στην Πολωνία, αλλά θα πρέπει να το κάνει σύντομα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η νέα έκδοση υλικολογισμικού ονομάζεται G781BXXU4FVC2 και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Μαρτίου 2022, η οποία διορθώνει περισσότερα από 50 τρωτά σημεία. Περιττό να πούμε τότε, ότι αυτό θα πρέπει πιθανώς να εγκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

Το αρχικό Galaxy Fold του 2019 κοσμείται επίσης με μια ενημέρωση One UI 4.1, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη στη Γαλλία για το μοντέλο 4G και στο Ηνωμένο Βασίλειο για την επανάληψη 5G του τηλεφώνου. Ο νέος αριθμός κατασκευής είναι F90xxXXU6HVC6, όπου το “xx” ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο που έχετε. Όπως και στην περίπτωση του Galaxy S20 FE, και για το αρχικό Fold το νέο λογισμικό θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Εάν διαθέτετε οποιοδήποτε από αυτά τα τρία μοντέλα τηλεφώνου (S20 FE 5G, Fold 4G ή Fold 5G) και βρίσκεστε σε μία από τις προαναφερθείσες χώρες, μπορείτε φυσικά να ελέγξετε μη αυτόματα για τη νέα ενημέρωση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού, στο σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει ακόμη ειδοποίηση σχετικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *