Η πιο πρόσφατη δοκιμή του Instagram διευκολύνει την υποστήριξη κοινωνικών σκοπών  

Η πιο πρόσφατη δοκιμή του Instagram διευκολύνει την υποστήριξη κοινωνικών σκοπών  

To Instagram απομακρύνει μέρος της ταλαιπωρίας για την υποστήριξη ενός ευγενούς σκοπού. Το κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει μια δυνατότητα που σας δίνει την επιλογή να υποστηρίξετε ένα κίνημα όταν αναζητάτε το hashtag του. Θα δείτε την επιλογή είτε να “διαδώσετε τη λέξη” μέσω απευθείας μηνυμάτων ή να ξεκινήσετε έναν έρανο για την παροχή υλικής βοήθειας.

Το τεστ επικεντρώνεται σε μια «χούφτα» hashtags που συνδέονται με γνωστές κοινωνικές αιτίες, συμπεριλαμβανομένων των #BlackLivesMatter, #climatecrisis και #womensrights. Το Instagram είπε ότι συμβουλεύτηκε μια ομάδα σχετικών οργανισμών, όπως η GLAAD και η NAACP, προτού καταλήξει σε αυτήν την πρώτη λίστα. Ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπε ότι θα συνεργαστεί με άλλους για να επεκτείνει το φάσμα των επιλέξιμων θεμάτων.

Το πείραμα δεν προκαλεί έκπληξη. Μια λειτουργία όπως αυτή θα μπορούσε να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν hashtags και DM. Αυτό, με τη σειρά του, θα μπορούσε να σας κρατήσει στο Instagram όπου μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να φύγετε για το TikTok, όπου τα “Donation Stickers” ήταν εδώ και καιρό μια επιλογή για τους δημιουργούς που ελπίζουν να συγκεντρώσουν υποστήριξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *