Το TikTok δοκιμάζει μια λειτουργία παρακολούθησης ιστορικού

Το TikTok δοκιμάζει μια λειτουργία παρακολούθησης ιστορικού

Το TikTok θα μπορούσε σύντομα να σας διευκολύνει να ανακαλύψετε ξανά βίντεο που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον Hammod Oh, έναν χρήστη του Twitter που είναι γνωστός για την αποκάλυψη νέων λειτουργιών που εργάζονται οι εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης στα παρασκήνια, το TikTok δοκιμάζει ένα εργαλείο παρακολούθησης ιστορικού που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν μια λίστα με βίντεο που εμφανίζονταν στη For You ροή Το εργαλείο θα σας επέτρεπε αποτελεσματικά να ανακαλύψετε ξανά κλιπ που μπορεί να μην σας άρεσαν είτε βιαστικά είτε κατά λάθος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να έχετε πρόσβαση  του ιστορικού του TikTok, αλλά δεν είναι ακριβώς εύκολοι στη χρήση ή προσβάσιμοι. Μια μέθοδος περιλαμβάνει την πλοήγηση στη σελίδα Discover, το πάτημα αναζήτησης, την εισαγωγή ενός αστερίσκου και, στη συνέχεια, την εναλλαγή της επιλογής “παρακολούθηση βίντεο” στην καρτέλα φίλτρων αναζήτησης. Αντίθετα, η δυνατότητα ιστορικού παρακολούθησης θα ήταν πιο εύκολα προσβάσιμη μέσω του μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Δεν είναι σαφές πόσα άτομα έχουν αυτήν τη στιγμή πρόσβαση στη δοκιμή και πότε (και εάν) η TikTok σχεδιάζει να διαθέσει τη λειτουργία στην ευρύτερη βάση χρηστών του. Η εταιρεία αρνήθηκε να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τη δυνατότητα . «Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους για να φέρουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *