Οι χρήστες του TikTok θα έχουν σύντομα έναν ευκολότερο τρόπο προσθήκης δημοφιλών GIF

Οι χρήστες του TikTok θα έχουν σύντομα έναν ευκολότερο τρόπο προσθήκης δημοφιλών GIF

Οι χρήστες του TikTok θα έχουν σύντομα ακόμη περισσότερους τρόπους για να κάνουν τα βίντεό τους να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Η υπηρεσία ανακοίνωσε τη βιβλιοθήκη TikTok, η οποία θα παρέχει στους δημιουργούς πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο που βασίζεται στην ψυχαγωγία. Θα μπορείτε να βρείτε GIF, κλιπ από τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, μιμίδια και άλλο περιεχόμενο, τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στο TikToks σας.

Αν και υπάρχουν ήδη τρόποι εισαγωγής GIF από το Giphy σε βίντεο TikTok, θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να το κάνετε αφού έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη. Μέχρι τώρα, τα Giphy GIF ήταν διαθέσιμα ως αυτοκόλλητα και μέσω του Green Screen εφέ. Στην αρχή, η βιβλιοθήκη TikTok θα περιλαμβάνει επίσης Giphy Clips, τα οποία είναι ουσιαστικά GIF με ήχο. Η αρχική συλλογή θα περιλαμβάνει κλιπ αντιδράσεων, αποφθέγματα, διάσημα πρόσωπα και «εμβληματικές στιγμές», που μπορεί να περιλαμβάνουν ή όχι ορισμένα περιστατικά επίδειξης βραβείων.

Το TikTok θα ξεκινήσει τις δοκιμές της Βιβλιοθήκης σε ορισμένες αγορές σε Android σήμερα και σε iOS την επόμενη εβδομάδα. Σκοπεύει να επεκτείνει το εργαλείο σε περισσότερα άτομα τις επόμενες εβδομάδες.

Μόλις η λειτουργία είναι διαθέσιμη, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν πατώντας το εικονίδιο της νέας Βιβλιοθήκης στην πλαϊνή γραμμή. Αφού βρείτε κάτι που θέλετε να προσθέσετε στο βίντεό σας, μπορείτε να το περικόψετε σε συγκεκριμένο μήκος και, στη συνέχεια, να συνεχίσετε να δημιουργείτε το TikTok σας από τη σελίδα λήψης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *