Το WhatsApp δοκιμάζει μεταφορές αρχείων με μεγαλύτερο μέγεθος

Το WhatsApp δοκιμάζει μεταφορές αρχείων με μεγαλύτερο μέγεθος

Μετά από χρόνια καθυστέρησης πίσω από την αντίπαλη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, η WhatsApp άρχισε επιτέλους να δοκιμάζει δραματικά αυξημένα όρια μεταφοράς μεγέθους αρχείων. 

H υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων της Meta, WhatsApp, πρόκειται σύντομα να λάβει μια ενημέρωση που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τελικά αρχεία μεγαλύτερα από 100 MB, καθώς το όριο μεταφοράς μεγέθους αρχείων αυξάνεται στα 2 GB, το ίδιο με αυτό που προσφέρει η αντίπαλη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. 

Δυστυχώς για τους χρήστες που θέλουν να πάρουν τα χέρια τους αυτήν τη δυνατότητα που ζητήθηκε πολύ αυτή τη στιγμή, η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους δοκιμαστές beta στην Αργεντινή, επομένως μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να κυκλοφορήσει επίσημα αυτή η δυνατότητα σε όλους τους χρήστες σε ολόκληρη την περιοχή την υδρόγειο. 

Δεδομένου ότι αυτή η δυνατότητα είναι τόσο νωρίς στη δοκιμή, είναι εξίσου πιθανό η βελτίωση να μην φτάσει ποτέ σε παγκόσμιο κοινό, με την ενημέρωση αντί να επαναφέρεται και να ακυρώνεται εάν η ενίσχυση στην ικανοποίηση και τη διατήρηση των χρηστών δεν αξίζει τον κόπο. μητρική εταιρεία Meta.

Παράλληλα με αυτήν την αλλαγή στα όρια μεταφοράς μεγέθους αρχείου, το WhatsApp έχει πρόσφατα λανσάρει σταδιακά αντιδράσεις emoji στους χρήστες Android, επιτρέποντας τελικά στους χρήστες να ανταποκρίνονται γρήγορα με μια περιορισμένη επιλογή emoji.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *