Το Samsung Galaxy A53 συνοδεύεται από φορτιστή στη Βραζιλία

Το Samsung Galaxy A53 συνοδεύεται από φορτιστή στη Βραζιλία

Ενώ η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A53 5G πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, μόλις λάβαμε επιβεβαίωση ότι οι βραζιλιάνικες μονάδες του τηλεφώνου όντως αποστέλλονται με ένα πακέτο φορτιστή 15 W. Ο διαδικτυακός λιανοπωλητής Americanas είναι ένας από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της Samsung στη χώρα και ένα μέλος της ομάδας επίσημων καταστημάτων της Samsung επιβεβαιώνει ότι το τηλέφωνο αποστέλλεται με φορτιστή 15 W στη σελίδα Συχνών Ερωτήσεων της συσκευής. Περιέργως, η επίσημη σελίδα της Samsung Brazil για το Galaxy A53 δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τα περιεχόμενα του κουτιού.

Samsung Galaxy A53 5G FAQ page

Συναντήσαμε επίσης ένα unboxing της συσκευής από το βραζιλιάνικο YouTube, το οποίο δείχνει ένα μεγαλύτερο κουτί λιανικής σε σύγκριση με αυτό που εμφανίζεται σε άλλες αγορές με τον φορτιστή 15 W που συνοδεύει τη συσκευασία.

Μένει να δούμε αν η Βραζιλία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει τις μονάδες Galaxy A53 της που αποστέλλονται με φορτιστές, εάν οι αγοραστές σε άλλες περιοχές έχουν επίσης τύχη. Θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες εάν προκύψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *