Το WhatsApp βελτιώνει τα φωνητικά μηνύματα τις επόμενες εβδομάδες  

Το WhatsApp βελτιώνει τα φωνητικά μηνύματα τις επόμενες εβδομάδες  

H WhatsApp ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα παρουσιάσει ορισμένες βελτιώσεις στα φωνητικά μηνύματα τις επόμενες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να ακούς ένα μήνυμα ενώ διαβάζεις άλλες συνομιλίες και να παίζεις μηνύματα 1,5 ή 2 φορές ταχύτητα  

Η εμπειρία εγγραφής μηνυμάτων βελτιώνεται επίσης. Το WhatsApp σάς επιτρέπει τώρα να διακόψετε και να συνεχίσετε την εγγραφή σας, ώστε να μην χρειάζεται να αφήνετε μεγάλα κενά σιωπής εάν σκέφτεστε τι να πείτε στη συνέχεια ή να επαναλάβετε μια εγγραφή εάν θέλετε να κάνετε μια σύντομη συνομιλία στην πραγματική ζωή. Θα μπορείτε επίσης να ακούσετε ένα μήνυμα πριν το στείλετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν αποκόπηκατε κατά λάθος ή συμπεριλάβατε κάτι που δεν θέλατε.

Υπάρχει επίσης μια μικρή αισθητική βελτίωση. Αντί να χρησιμοποιεί απλώς μια γραμμή για να δείχνει την πρόοδο της αναπαραγωγής του φωνητικού μηνύματός σας, το WhatsApp θα χρησιμοποιεί τώρα μια κυματομορφή του πραγματικού μηνύματος. Επιπλέον, το WhatsApp μπορεί να θυμάται πού ήσασταν όταν διακόψατε την αναπαραγωγή και να σας αφήσει να ξεκινήσετε ξανά την αναπαραγωγή από εκείνο το σημείο, ώστε να μην χρειάζεται να ακούσετε ξανά ένα ολόκληρο μήνυμα.

Αυτές οι βελτιώσεις πιθανότατα θα αξιοποιηθούν πολύ – Το WhatsApp λέει ότι οι χρήστες στέλνουν κατά μέσο όρο 7 δισεκατομμύρια φωνητικές συνομιλίες την ημέρα. Ενώ ορισμένες παρόμοιες λειτουργίες ήταν ήδη διαθέσιμες σε άλλες εφαρμογές (το Telegram, για παράδειγμα, σας επέτρεψε να ακούτε μηνύματα εκτός συνομιλιών για λίγο), είναι σίγουρα ωραίο να βλέπετε την έκδοση του WhatsApp να τραβάει λίγο την προσοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *