Η ανανεωμένη εφαρμογή συγχρονισμού τηλεφώνου των Windows προωθεί τις ειδοποιήσεις Android

Η ανανεωμένη εφαρμογή συγχρονισμού τηλεφώνου των Windows προωθεί τις ειδοποιήσεις Android

Η Microsoft συνειδητοποιεί ότι έχει γεμίσει την εφαρμογή Your phone με λειτουργίες και δίνει στο λογισμικό μια νέα επεξεργασία για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλο αυτό το περιεχόμενο. Η εταιρεία παρουσίασε μια επανασχεδιασμένη Windows 11 Your Phone, που τώρα ονομάζεται Phone Link, η οποία περιλαμβάνει μια επανασχεδιασμένη διεπαφή. Το ενημερωμένο λογισμικό προβάλλει ειδοποιήσεις για να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε μια σημαντική ειδοποίηση. Θα έχετε επίσης πλοήγηση με καρτέλες που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα τις εφαρμογές, τις κλήσεις, τα μηνύματα και τις φωτογραφίες.

Η ανανέωση εναρμονίζει επίσης τα γραφικά με την εμφάνιση και την αίσθηση των Windows 11. Θα είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε, για αυτό το θέμα. Μια επερχόμενη ενημέρωση των Windows 11 θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε το Phone Link σαρώνοντας έναν κωδικό QR.

Η έκδοση συνοδεύεται από τη μετονομασία της εφαρμογής Android σε Link to Windows (πρώην Your Phone Companion) για να απεικονιστεί καλύτερα ο ρόλος της. Το Phone Link δεν θα εξαλείψει απαραιτήτως την επιθυμία να ελέγξετε τη συσκευή σας, αλλά μπορεί να αποτρέψει τον κατακλυσμό των πληροφοριών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *