Οι συνομιλίες μέσω βίντεο του Google Meet θα είναι διαθέσιμες απευθείας στα Έγγραφα

Οι συνομιλίες μέσω βίντεο του Google Meet θα είναι διαθέσιμες απευθείας στα Έγγραφα

H Google Meet θα πρέπει πλέον να είναι πιο χρήσιμες εάν πρέπει να ολοκληρώσετε την εργασία σας ή απλώς δεν θέλετε να μονοπωλούν την οθόνη σας. Η Google πραγματοποιεί πολλαπλές ενημερώσεις του Workspace που περιλαμβάνουν την προσφορά συνομιλιών μέσω βίντεο του Meet απευθείας στα Έγγραφα, τα Υπολογιστικά φύλλα και τις Παρουσιάσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια εικονική σύσκεψη και να τη μεταφέρετε στο έγγραφο στο οποίο εργάζεστε για να σας βοηθήσει να συνεργαστείτε χωρίς να μετακινηθείτε μεταξύ των καρτελών. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε αυτό το περιεχόμενο εάν είναι έτοιμο. Αυτό θα είναι διαθέσιμο τις “επόμενες εβδομάδες”, είπε η Google.

Ωστόσο, θα έχετε την ελευθερία να αλλάξετε καρτέλες εάν θέλετε. Η Google εισάγει επίσης την απαραίτητη υποστήριξη εικόνας σε εικόνα (στη μέση) στο Meet κάποια στιγμή τον Απρίλιο. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Chrome, αλλά η δυνατότητα θα σας επιτρέψει να δείτε έως και τέσσερα πλακίδια βίντεο σε ξεχωριστό παράθυρο, ενώ μεταπηδάτε ανάμεσα σε άλλες καρτέλες και εφαρμογές. Αυτό θα είναι χρήσιμο εάν χρειαστεί να εμφανίσετε διαφορετικές καρτέλες κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς — θα σας βοηθήσει επίσης να συνεχίσετε να λειτουργεί μια συνομιλία μέσω βίντεο όταν δεν μπορείτε (ή δεν θέλετε) να αφιερώσετε την πλήρη προσοχή σας.

Άλλες επερχόμενες βελτιώσεις στο Meet περιλαμβάνουν αντιδράσεις emoji κατά τη διάρκεια της σύσκεψης (που αναμένεται τον Απρίλιο) και την επιλογή να προσθέσετε το δικό σας πλακίδιο βίντεο από τη διαδραστική λειτουργία Companion και την κάμερα του φορητού υπολογιστή σας (που θα φτάσει αργότερα φέτος). Το υλικό Meet αρχίζει επίσης να προσφέρει αυτόματη ακύρωση θορύβου. Το συνεργατικό περιβάλλον Spaces, εν τω μεταξύ, θα προσφέρει επιτέλους ενσωματωμένο threading για να διατηρείτε τις συνομιλίες σας τακτοποιημένες.

Οι βελτιώσεις αποτελούν αναγνώριση ότι η απομακρυσμένη και η υβριδική εργασία είναι εδώ για να μείνουν παρά τα σχέδια επιστροφής στο γραφείο σε πολλές εταιρείες. Ταυτόχρονα, φαίνεται να είναι πραγματικά χρήσιμες λειτουργίες που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσετε το Workspace… και, φυσικά, να παρακάμψετε ανταγωνιστές όπως το Microsoft Teams.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *