Σύμφωνα με πληροφορίες, το Xbox Game Pass θα αποκτήσει ένα οικογενειακό πρόγραμμα πέντε χρηστών αργότερα φέτος  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Xbox Game Pass θα αποκτήσει ένα οικογενειακό πρόγραμμα πέντε χρηστών αργότερα φέτος  

H Microsoft ενδέχεται να σχεδιάζει να εισάγει ένα οικογενειακό πρόγραμμα στη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών Xbox Game Pass. Αν και καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη, το Windows Central έχει ακούσει από αξιόπιστες πηγές ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για τη λειτουργία που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο έτος.

Σύμφωνα με την αναφορά, αυτό το Οικογενειακό Πρόγραμμα Xbox Game Pass θα προσφέρει ένα πρόγραμμα πρόσβασης πέντε χρηστών σε τιμή που είναι πολύ φθηνότερη από την πληρωμή για πέντε παρουσίες της υπηρεσίας. Όλοι οι χρήστες του προγράμματος θα έχουν πλήρη πρόσβαση στα εκατοντάδες διαθέσιμα παιχνίδια, προφανώς χρησιμοποιώντας το υπάρχον σύστημα οικογενειακού λογαριασμού της Microsoft για το Office 365, όπου ο κύριος κάτοχος λογαριασμού διαχειρίζεται τα πάντα.

Αν και δεν χρησιμοποιούνται από συνδρομές παιχνιδιών, τα οικογενειακά προγράμματα αποτελούν επιλογή σε άλλες υπηρεσίες όπως το Netflix και το Spotify και εδώ και πολύ καιρό. Η έκθεση αναφέρει ότι ενώ η Microsoft ενδιαφέρεται να εισαγάγει τη δυνατότητα εδώ και αρκετό καιρό, τα logistics της διανομής δικαιωμάτων δικαιωμάτων μεταξύ των εκδοτών για τους οικογενειακούς λογαριασμούς ήταν ένα σημείο πίεσης, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Υπάρχουν ορισμένα αναπάντητα ερωτήματα, όπως το πώς οι διάφορες επιλογές συνδρομής — όπως το Xbox Game Pass, το PC Game Pass και το Ultimate — θα παρουσιάζονται στο οικογενειακό πρόγραμμα και πώς θα είναι η τιμολόγηση. Εάν η αναφορά είναι ακριβής ωστόσο, περιμένετε μια επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft σύντομα, με την κυκλοφορία να έρχεται αργότερα μέσα στο έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *