Η διαδικασία σχεδιασμού του Oppo F21 Pro περιγράφεται λεπτομερώς πριν από την κυκλοφορία  

Η διαδικασία σχεδιασμού του Oppo F21 Pro περιγράφεται λεπτομερώς πριν από την κυκλοφορία  

H Oppo είναι έτοιμη να ανακοινώσει το F21 Pro της στις 12 Απριλίου και τώρα η μάρκα δημοσίευσε επίσημες πληροφορίες σχετικά με τη σχεδίαση του επερχόμενου τηλεφώνου. Το Oppo F21 Pro θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Sunset Orange και Cosmic Black. Το πρώτο χρησιμοποιεί ένα δέρμα από λίτσι που αναπτύχθηκε από μηχανικούς της Oppo με το όνομα Fibreglass-Leather που φέρνει ένα μοντέρνο επίπεδο πλαίσιο και απαλή υφή στην πλάτη.

Η Oppo φρόντισε να τελειοποιήσει την ανθεκτικότητα του ψεύτικο δέρμα της ενισχύοντας την αντίσταση στη θερμοκρασία, ενώ παράλληλα προσφέρει αδιαβροχοποίηση και αντοχή σε μεγάλη φθορά. Η Oppo δοκίμασε το υλικό που μοιάζει με δέρμα με οινόπνευμα εντριβής, γόμες από καουτσούκ και δείγματα τζιν σε μια πληθώρα δοκιμών αντοχής για να διασφαλίσει την πιστότητα και την αντοχή του χρώματος.

Το μαύρο χρώμα χρησιμοποιεί το σχέδιο Glow της Oppo που φέρνει μια αίσθηση ύλης με μερικά γυαλιστερά στοιχεία. Η Oppo αποκαλύπτει επίσης ότι το Sunset Orange F21 Pro έχει πάχος μόλις 7,54 mm, ενώ η έκδοση Cosmic Black έχει πάχος 7,49 mm. Και τα δύο διαθέτουν γυαλί 2,5D και ζυγίζουν μόλις 175 γραμμάρια. Η Oppo πειράζει επίσης μια κορυφαία εμπειρία κάμερας selfie με φήμες να αναφέρουν ένα shooter 32MP. Το υπόλοιπο φημολογούμενο φύλλο προδιαγραφών περιλαμβάνει οθόνη AMOLED 6,43 ιντσών 90 Hz, chipset Snapdragon 680 και μπαταρία 4.5000 mAh με φόρτιση 33 W.

Το Oppo F21 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στα 22.000 INR (290 $), ενώ το F21 Pro 5G θα πρέπει να κυκλοφορήσει στα 26.000 INR (342 $).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *