Η Microsoft προσθέτει αποκλεισμό αναβάθμισης των Windows 11 λόγω γνωστού προβλήματος του IE11

Η Microsoft προσθέτει αποκλεισμό αναβάθμισης των Windows 11 λόγω γνωστού προβλήματος του IE11

Η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα δέσμευση ασφαλείας που εμποδίζει τις αναβαθμίσεις των Windows 11 για πελάτες των Windows 10 που δεν εισάγουν τα δεδομένα του Internet Explorer 11 (IE11) στο Microsoft Edge πριν προσπαθήσουν να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows .

“Μετά την αναβάθμιση σε Windows 11, οι αποθηκευμένες πληροφορίες και τα δεδομένα από τον Internet Explorer 11 (IE11) ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμα, εάν δεν αποδεχόσασταν να τα εισαγάγετε στον Microsoft Edge πριν από την αναβάθμιση”, εξήγησε η Microsoft στον πίνακα ελέγχου υγείας των Windows.

“Για να διαφυλάξουμε την εμπειρία αναβάθμισής σας, εφαρμόσαμε μια αναμονή συμβατότητας σε συσκευές που επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα για να αποτρέψουμε την εγκατάσταση ή την προσφορά Windows 11.”

Η νέα αναμονή συμβατότητας επηρεάζει μόνο τα συστήματα Windows 10 όπου το IE11 είναι το κύριο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή έχει οριστεί ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Από σήμερα, θα αποκλείει αυτόματα την προσφορά ή την εγκατάσταση των Windows 11 σε επηρεαζόμενες συσκευές Windows.

Αυτή η νέα δέσμευση ασφαλείας δεν θα πρέπει να επηρεάζει πελάτες που έχουν ήδη εισαγάγει τις πληροφορίες IE11 τους στον Microsoft Edge πριν πατήσουν το κουμπί αναβάθμισης των Windows 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *