Η Microsoft εξαγοράζει το Minit για να ενισχύσει τις δυνατότητες mining 

Η Microsoft εξαγοράζει το Minit για να ενισχύσει τις δυνατότητες mining 

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τη Minit, μια εταιρεία που προσφέρει τεχνολογία mining  για να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποκαλύπτουν ευκαιρίες για συνεχή βελτίωση διεργασιών και λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Σχολιάζοντας το θέμα, η Microsoft δήλωσε:

Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο επιδιώκουν να είναι πιο ανθεκτικοί επιχειρησιακά και να επιταχύνουν τα σχέδιά τους για ψηφιακό μετασχηματισμό. Οι απρόσκοπτες λειτουργίες και η διασφάλιση ότι κάθε στοιχείο κάθε επιχειρηματικής διαδικασίας εκτελείται ομαλά είναι ζωτικής σημασίας, αλλά οι περισσότεροι ηγέτες δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν την πραγματική απόδοση των διαδικασιών τους και καταλήγουν να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση υποκειμενικές πληροφορίες.

Επί του παρόντος, το Minit εξουσιοδοτεί τις επιχειρήσεις να τροποποιούν τον τρόπο με τον οποίο αναλύουν, παρακολουθούν και βελτιστοποιούν τις διαδικασίες τους. Οι λύσεις του έχουν βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των διαδικασιών, να εντοπίζουν τις βαθύτερες αιτίες των λειτουργικών προκλήσεων και να μειώνουν τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Μέσω αυτής της εξαγοράς, η Microsoft θα μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την προώθηση της λειτουργικής αριστείας αναπτύσσοντας μια ολιστική άποψη των διαδικασιών τους.

Οι πελάτες θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τα μεταδεδομένα που σχετίζονται με τις διαδικασίες τους και τη διαδικασία τυποποίησης για να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *