Το Instagram λαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων σε μια νέα ενημέρωση για μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία

Το Instagram λαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων σε μια νέα ενημέρωση για μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία

Meta ανακοίνωσε ότι η εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων Instagram αποκτά επτά νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης ροής μουσικής και των σιωπηλών μηνυμάτων. Η εταιρεία είπε ότι οι νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες χώρες αυτήν τη στιγμή, αλλά έχει σχέδια να φέρει αυτές τις δυνατότητες στο παγκόσμιο κοινό της σε εύθετο χρόνο.

Ο νέος κατάλογος των λειτουργιών είναι αρκετά μεγάλος, επομένως ορίστε όλες:

  • Απάντηση κατά την περιήγηση: Λάβετε ένα νέο μήνυμα ενώ περιηγείστε στη ροή σας; Τώρα μπορείτε να απαντήσετε χωρίς να μεταβείτε στα εισερχόμενά σας και να χάσετε τη θέση σας. Αυτή η νέα δυνατότητα καθιστά πολύ πιο εύκολη και πιο βολική τη συνομιλία ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή.
  • Γρήγορη αποστολή σε φίλους: Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ανανεώσουν ενδιαφέρον περιεχόμενο χωρίς να διακόψουμε την εμπειρία τους στο Instagram. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί κοινής χρήσης, μπορείτε αβίαστα να αναδημοσιεύσετε αναρτήσεις στους πιο στενούς σας φίλους.
  • Δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος: Στο επάνω μέρος των εισερχομένων σας, μπορείτε να δείτε ποιος είναι ελεύθερος να συνομιλήσει εκείνη τη στιγμή, βοηθώντας σας να βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες για να συνδεθείτε με φίλους.
  • Αναπαραγωγή, παύση και επανάληψη αναπαραγωγής: Ενεργοποιούνται από ενσωματώσεις με το Apple Music, το Amazon Music και το Spotify σύντομα, μπορείτε τώρα να μοιραστείτε μια προεπισκόπηση 30 δευτερολέπτων αυτού του τραγουδιού που απλά δεν μπορείτε να το βγάλετε από το μυαλό σας και οι φίλοι σας μπορούν ακούστε απευθείας από το παράθυρο συνομιλίας.
  • Στείλτε μηνύματα αθόρυβα: Στείλτε μηνύματα χωρίς να ειδοποιήσετε τους φίλους σας αργά το βράδυ ή όταν είναι απασχολημένοι προσθέτοντας το “@silent” στο μήνυμά σας. Τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε χωρίς να ανησυχείτε για την αποστολή ανεπιθύμητων ειδοποιήσεων.
  • Κρατήστε το στο lo-fi: Αισθάνεστε ψύχρα; Δοκιμάστε το νέο θέμα συνομιλίας lo-fi για να κάνετε τις συνομιλίες σας πιο προσωπικές.
  • Δημιουργήστε μια δημοσκόπηση με την ομάδα σας: Αποφασίζετε πού θα πάτε για δείπνο ή ποια ώρα θα συναντηθείτε; Φέρνουμε μια από τις πιο αγαπημένες λειτουργίες ομαδικής συνομιλίας του Messenger στο Instagram, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση απευθείας στην ομαδική συνομιλία σας.

Η Meta είπε ότι με τις νέες δυνατότητες προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνδεθούν με πιο απρόσκοπτους τρόπους. Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε να προστίθενται δημοσκοπήσεις για να κάνουν τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων Instagram πιο συγκρίσιμες με το Messenger, καθώς η Meta σχεδίαζε να ενσωματώσει το Messenger, το Instagram και το WhatsApp , ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνομιλούν μεταξύ των υπηρεσιών. Αυτή η εργασία θα πρέπει να γίνεται ευκολότερη όταν οι υπηρεσίες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *