Ξεκινά το WWDC 2022 της Apple μόνο στο διαδίκτυο. 

Ξεκινά το WWDC 2022 της Apple μόνο στο διαδίκτυο. 

Η 6 Ιουνίου πλησιάζει γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα για την Apple να διοργανώσει το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση WWDC 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 Ιουνίου και 10 Ιουνίου. Το ίδιο το συνέδριο θα είναι εικονικό, αλλά θα υπάρχει περιορισμένη ευκαιρία να παρακολουθήσετε προσωπικά την κεντρική ομιλία και τα βίντεο State of the Union στο Apple Park στις 6 Ιουνίου.

Τα δύο τελευταία εκδηλώσεις του WWDC ήταν μόνο στο διαδίκτυο και δωρεάν για όλους λόγω της πανδημίας COVID-19. Η Apple επιστρέφει σταδιακά στις προσωπικές δραστηριότητες και θα απαιτήσει από το εταιρικό προσωπικό να εργάζεται από το γραφείο τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα έως τα μέσα Απριλίου. Το Google I/O θα ξεκινήσει τον Απρίλιο με περιορισμένη προσωπική παρουσία από υπαλλήλους και ορισμένους συνεργάτες.

Εκτός κι αν η Apple αλλάξει δραματικά το σενάριο στο WWDC φέτος, θα πρέπει να ρίξουμε τις πρώτες μας κατάλληλες εξετάσεις στο iOS 16, το iPadOS 16, το watchOS 9, το tvOS 16 και ό,τι ονομάζεται η επόμενη έκδοση του macOS. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα η Apple να επιδείξει κάποιο νέο υλικό. Δεν το έκανε στο WWDC από το 2019, όταν αποκάλυψε το Mac Pro τρίτης γενιάς και το Pro Display XDR. Θα μπορούσαμε επίσης να μάθουμε περισσότερα για τα τσιπ σιλικόνης επόμενης γενιάς της Apple, λίγους μήνες αφότου ανακοίνωσε το M1 Ultra.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *