H IFA θα επιστρέψει αυτόν τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο

H IFA θα επιστρέψει αυτόν τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο

Η έκθεση τεχνολογίας της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει κανονικά αργότερα μέσα στο έτος. Πραγματοποιώντας από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, η IFA θα επιστρέψει το 2022 για να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, τις οικιακές συσκευές, την τεχνολογία πληροφοριών και τις τηλεπικοινωνίες.

Τώρα όμως, ήρθε επιτέλους η ώρα να «γίνουμε αληθινοί» και να οργανώσουμε ξανά μια μεγάλη εμπορική έκθεση στους χώρους του Messe Berlin και σε μια πόλη που δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα της μεγαλύτερης καταναλωτικής αγοράς της Ευρώπης, αλλά εξελίχθηκε ως ευρωπαϊκός κόμβος μέσων ενημέρωσης καθώς επίσης[…] Πολλοί κορυφαίοι παγκοσμίως. επωνυμίες έχουν ήδη δεσμεύσει τη συμμετοχή τους. Από τώρα, καταγράφουμε υψηλή ζήτηση για την περιοχή IFA Fitness & Digital Health και την ενότητα Οικιακές Συσκευές.» – Jens Heithecker – Εκτελεστικός Διευθυντής της IFA, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Messe Berlin Group

Τα σημερινά νέα έρχονται μετά την ακύρωση της IFA το 2021 λόγω αβεβαιότητας για τον COVID-19. «Ο κλάδος έχει έντονη επιθυμία να επιστρέψει σε μια προσωπική εκδήλωση και δεσμευόμαστε να το κάνουμε πραγματικότητα στο Βερολίνο αυτόν τον Σεπτέμβριο με ασφαλή και επιτυχημένο τρόπο», λέει ο Martin Ecknig, Διευθύνων Σύμβουλος του Messe Berlin – του χώρου όπου Η IFA λαμβάνει χώρα κανονικά.

Ο χώρος Messe ανοίγει τώρα για την πρώτη εμπορική έκθεση με περιορισμένους περιορισμούς COVID-19. Από την 1η Απριλίου 2022, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν σημαντικές εκδηλώσεις στο Βερολίνο χωρίς να προσκομίσουν αποδεικτικά τεστ ή εμβολιασμού. Στην επόμενη εμπορική έκθεση του Βερολίνου (Fruit Logistica από 5-7 Απριλίου), επισκέπτες από περισσότερες από 115 χώρες έχουν αγοράσει εισιτήρια.

Με αυτά τα νέα από το Βερολίνο, σίγουρα φαίνεται ότι ο κόσμος επιστρέφει στις μέρες πριν από μια παγκόσμια πανδημία. Πραγματοποιήσαμε μια αυτοπροσώπως CES φέτος και παρόλο που πολλές επωνυμίες αποχώρησαν λόγω της επιδημίας της παραλλαγής Omicron, η παράσταση συνεχίστηκε, αν και με πολλούς περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εμβολίου και μάσκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *