Οι χρήστες των Windows 365 αποκτούν μια νέα πύλη για την αποστολή σχολίων στη Microsoft

Οι χρήστες των Windows 365 αποκτούν μια νέα πύλη για την αποστολή σχολίων στη Microsoft

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τη διαδικασία σχολίων για το προϊόν και αιτημάτων λειτουργιών, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ενσωματώνει τα Windows 365 στη νέα της πύλη σχολίων. Εκτός από τους χρήστες Windows και Microsoft 365, οι χρήστες των Windows 365 μπορούν πλέον να στέλνουν τα σχόλιά τους στη Microsoft μέσω αυτής της πύλης.

Η Microsoft ανακοίνωσε τη νέα πύλη σχολίων πέρυσι για να αντικαταστήσει τα φόρουμ UserVoice και ήταν σε προεπισκόπηση ακόμη και από τότε που κυκλοφόρησε. Βασισμένη στο Dynamics 365, η πύλη σχολίων είναι αυτό που η Microsoft περιέγραψε ως “ενοποιημένο προορισμό” όπου οι χρήστες μπορούν να παρέχουν σχόλια για μια σειρά προϊόντων της Microsoft.

Τώρα που τα Windows 365 είναι ενσωματωμένα σε αυτόν τον κόμβο, τα αιτήματα ή τα σχόλια που υποβλήθηκαν προηγουμένως για τα Windows 365 μέσω της Κοινότητας Τεχνολογίας των Windows μεταφέρονται τώρα στη νέα πύλη. Επίσης, όλα τα προηγούμενα αιτήματα δυνατοτήτων στην Κοινότητα Τεχνολογίας των Windows έχουν πλέον ρυθμιστεί σε μόνο για ανάγνωση. Όλα τα προηγούμενα στοιχεία σχολίων θα γίνουν ορατά στη νέα πύλη έως τις 29 Απριλίου 2022.

Εάν δεν δείτε τα σχόλιά σας μετά την εν λόγω ημερομηνία, θα πρέπει να τα υποβάλετε ξανά στη νέα πύλη. Μπορείτε να πλοηγηθείτε με μη αυτόματο τρόπο στο φόρουμ των Windows 365 από την πύλη σχολίων της Microsoft εδώ ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον άμεσο σύνδεσμο.

Windows 365 Feedback portal

Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα χρειαστεί να έχετε λογαριασμό Microsoft για να υποβάλετε σχόλια στη Microsoft. Μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί “Αποστολή σχολίων” στην επάνω δεξιά γωνία και να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία για να υποβάλετε τα σχόλιά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *