Η Microsoft κυκλοφορεί την έκδοση Office 2205 (Build 15209.20000) για χρήστες Windows

Η Microsoft κυκλοφορεί την έκδοση Office 2205 (Build 15209.20000) για χρήστες Windows

Η Microsoft κυκλοφόρησε την έκδοση 2205 των Windows Office (Build 15209.20000) για συνδρομητές του Καναλιού Beta. Η ενημέρωση προσθέτει μια βελτιωμένη εμπειρία στους Προτεινόμενους Συγκεντρωτικούς Πίνακες. Σύμφωνα με τη Microsoft, οι Προτεινόμενοι Συγκεντρωτικοί Πίνακες είναι πλέον πιο έξυπνοι και πιο εύχρηστοι.

Ωστόσο, η νέα ενημέρωση του Office Insider δεν περιλαμβάνει άλλες νέες δυνατότητες εκτός από τους βελτιωμένους Προτεινόμενους Συγκεντρωτικούς Πίνακες. Αντίθετα, λαμβάνετε έναν τόνο επιδιορθώσεων για ζητήματα που εντοπίζονται στο Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook, το Office Suite και άλλα.

 

Η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα μια νέα ενημέρωση του Office Insider για χρήστες Mac. Η ενημέρωση εστιάζει κυρίως στη διόρθωση σφαλμάτων, αλλά εκτός από αυτό, προσθέτει επίσης μια σημαντική νέα δυνατότητα που ονομάζεται αυτόματη ανανέωση για τιμές μετοχών. Αυτό που κάνει η λειτουργία είναι ότι ενημερώνεται αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε το Αρχείο και στη συνέχεια κάθε πέντε λεπτά.  

Η Microsoft εισήγαγε επίσης μια λειτουργία φωνητικής υπαγόρευσης για χρήστες του OneNote στο Android. Η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο πιο πρόσφατο Android Office Insider Build. Προσθέτει επίσης τη δυνατότητα απενεργοποίησης της σκοτεινής λειτουργίας με ένα μόνο πάτημα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Android Office εδώ.

Επιστρέφοντας στην ενημέρωση του Windows Office Insider, η Microsoft κυκλοφορεί μια ενημέρωση κάθε εβδομάδα, προσθέτοντας νέες δυνατότητες και αλλαγές. Η Microsoft αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει ένα νέο Office Insider Build την επόμενη εβδομάδα. Θα σας κρατάμε ενήμερους εάν βρούμε κάτι ενδιαφέρον στην ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *