Η δυνατότητα επεξεργασίας του Twitter μπορεί να παραθέτει το ιστορικό αναθεώρησης ενός tweet

Η δυνατότητα επεξεργασίας του Twitter μπορεί να παραθέτει το ιστορικό αναθεώρησης ενός tweet

Ακόμα και από τότε που το Twitter επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν σε ένα κουμπί επεξεργασίας, υπήρξαν ερωτήσεις σχετικά με το πώς η εταιρεία θα περιόριζε την πιθανή κατάχρηση της δυνατότητας. Και μπορεί τώρα να έχουμε μια απάντηση. Σε ένα tweet  , η προγραμματίστρια Jane Manchun Wong, η οποία είναι γνωστή για τις εφαρμογές αντίστροφης μηχανικής για την εύρεση νέων λειτουργιών, προτείνει ότι το επερχόμενο εργαλείο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο tweet κάθε φορά που κάποιος τροποποιεί κάτι που έγραψε. 

“Φαίνεται ότι η προσέγγιση του Twitter για την Επεξεργασία Tweet είναι αμετάβλητη, καθώς, αντί να μεταλλάξει το κείμενο του Tweet μέσα στο ίδιο tweet (το ίδιο αναγνωριστικό), δημιουργεί εκ νέου ένα νέο Tweet με το τροποποιημένο περιεχόμενο, μαζί με τη λίστα των παλιών Tweet πριν σε αυτήν την επεξεργασία», είπε ο Manchun Wong.

Το πώς φαίνεται αυτή η λίστα είναι ασαφές προς το παρόν.

Σε μια ξεχωριστή σειρά tweet, ορισμένοι άλλοι προγραμματιστές, συμπεριλαμβανομένου του Alessandro Paluzzi, μπόρεσαν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργικότητα πριν από την επίσημη κυκλοφορία της. Σε στιγμιότυπα οθόνης και GIF που μοιράζονται αυτά τα άτομα, η επιλογή επεξεργασίας είναι προσβάσιμη μέσω του μενού με τις τρεις κουκκίδες.

Πατώντας αυτό το κουμπί οδηγεί σε μια διεπαφή που μοιάζει με το υπάρχον παράθυρο σύνθεσης της πλατφόρμας – η μία σημαντική διαφορά είναι ότι το κουμπί που πατάτε για να δημοσιεύσετε το τροποποιημένο μήνυμα λέει «Ενημέρωση», αντί για «Tweet». Συγκεκριμένα, τα στιγμιότυπα οθόνης που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν δείχνουν το ιστορικό επεξεργασίας ενός tweet, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το Twitter δεν έχει ακόμη εφαρμόσει αυτό το μέρος της δυνατότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *