Το WhatsApp προσθέτει την επιλογή απόκρυψης της κατάστασής σας «Last Seen» από συγκεκριμένες επαφές

Το WhatsApp προσθέτει την επιλογή απόκρυψης της κατάστασής σας «Last Seen» από συγκεκριμένες επαφές

Αυτή την εβδομάδα, το WhatsApp άρχισε να κυκλοφορεί αντιδράσεις emoji. Και φαίνεται ότι η εταιρεία θα μπορούσε σύντομα να εφαρμόσει μια άλλη καθυστερημένη λειτουργία. Με την τελευταία έκδοση beta της εφαρμογής iOS, το WhatsApp πρόσθεσε μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να περιορίζουν συγκεκριμένα άτομα από το να βλέπουν την κατάστασή τους «Last Seen» .

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το τμήμα του WhatsApp, είναι η δυνατότητα που υποδεικνύει πότε κάποιος έλεγξε την εφαρμογή τελευταία φορά και είναι ένας τρόπος να μάθετε εάν μια επαφή μπορεί να έχει δει το μήνυμά σας, ακόμα κι αν έχει απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης. Εδώ και λίγο καιρό, το WhatsApp σάς επιτρέπει να περιορίσετε ποιος βλέπει την κατάστασή σας μόνο στις επαφές σας. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία, αλλά δεν είχατε τη δυνατότητα να αποτρέψετε συγκεκριμένα άτομα από το να δουν αυτές τις πληροφορίες.

Ωστόσο, η έκδοση 22.9.0.70 του WhatsApp iOS beta προσθέτει μια νέα επιλογή «My Contacts Except…» στην ενότητα “Last Seen” των ρυθμίσεων απορρήτου της εφαρμογής. H προσθήκη ενός ατόμου σε αυτήν τη λίστα σας εμποδίζει επίσης να δείτε την κατάστασή του. Το πρακτορείο αναφέρει ότι το WhatsApp εφαρμόζει επίσης πιο αναλυτικούς ελέγχους απορρήτου τόσο για φωτογραφίες προφίλ όσο και για ενότητες. Με τη λειτουργία αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta τόσο σε Android όσο και σε iOS, πιθανότατα δεν θα αργήσει πολύ μέχρι να είναι επίσημα διαθέσιμη στο WhatsApp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *