To Motorola Moto G50 λαμβάνει σταθερή ενημέρωση Android 12

To Motorola Moto G50 λαμβάνει σταθερή ενημέρωση Android 12

Το Motorola Moto G200 5G έλαβε τη σταθερή ενημέρωση Android 12 πριν από λίγες ημέρες και τώρα είναι η σειρά του Moto G50 να πάρει μια γεύση από την πιο πρόσφατη έκδοση του Android.

Η ενημέρωση έρχεται με την έκδοση υλικολογισμικού S1RF32.27-25 και φέρνει νέα διεπαφή χρήστη και δυνατότητες στο smartphone. Ωστόσο, σημειώστε ότι η ενημέρωση ξεκινά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτήν τη στιγμή για το μοντέλο XT2137-1-DS. Και εδώ μιλάμε για την έκδοση που τροφοδοτείται με Snapdragon 480, όχι για αυτήν με το Dimensity 700 SoC στο τιμόνι, που ονομάζεται Moto G50 5G.

Η παραλλαγή του Snapdragon 480 υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα 5G, αλλά η Motorola αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει την ετικέτα 5G στο όνομα του τηλεφώνου.

Τούτου λεχθέντος, εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν έχετε λάβει ακόμη ειδοποίηση ενημέρωσης στο Moto G50, μπορείτε να το ελέγξετε χειροκίνητα μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις του smartphone σας. Και αν διαθέτετε οποιοδήποτε άλλο smartphone της Motorola, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση για να δείτε εάν είναι κατάλληλο για την αναβάθμιση Android 12.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *