Πρόβλημα με το Pixel 6 απορρίπτει αυτόματα ορισμένες κλήσεις χωρίς να το γνωρίζετε

Πρόβλημα με το Pixel 6 απορρίπτει αυτόματα ορισμένες κλήσεις χωρίς να το γνωρίζετε

Η σειρά Google Pixel 6 δεν φαίνεται να ξεμένει ποτέ από σφάλματα και το πιο πρόσφατο φαίνεται να αποτελεί σημαντική πηγή ανησυχίας, ειδικά εάν βασίζεστε πολύ σε τηλεφωνικές κλήσεις συνεχώς. Η συσκευή προφανώς απορρίπτει κλήσεις τυχαία εν αγνοία σας.

Σύμφωνα με έναν αυξανόμενο αριθμό χρηστών που έχουν πάει στο Reddit για να εκφράσουν τα παράπονά τους, τα Pixel 6 και 6 Pro απορρίπτουν αυτόματα ορισμένες τηλεφωνικές κλήσεις από τις αποθηκευμένες επαφές τους χωρίς καν να χτυπούν τις συσκευές τους.

Είναι ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό ζήτημα, επειδή μπορεί να χάνετε σημαντικές κλήσεις από έναν γιατρό, για παράδειγμα, όπως βίωσε ένας Redditor. Οι τηλεφωνικές κλήσεις, σύμφωνα με αυτόν τον χρήστη, πηγαίνουν απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή χωρίς να κουδουνίζει τη συσκευή. 

Αυτό που κάνει τα πράγματα χειρότερα είναι η έλλειψη ειδοποίησης αναπάντητης κλήσης. Προς έκπληξη των επηρεαζόμενων χρηστών, το αρχείο καταγραφής κλήσεων εμφανίζει ένα ιστορικό απόπειρας κλήσεων που επισημάνθηκαν ως απορριφθείσες, παρά το γεγονός ότι καμία τηλεφωνική κλήση δεν πραγματοποιήθηκε στην οθόνη τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα παραμένει ακόμη και μετά την απενεργοποίηση κάθε πιθανής ρύθμισης που θα μπορούσε να επηρεάσει τις τηλεφωνικές κλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Μην ενοχλείτε και των κλήσεων Wi-Fi.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *